• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404111005243
  • خبرنگار : 71506

ناهید کیانی جراحی کرد/ دوری ۶ هفته‌ای نایب قهرمان المپیک از تمرینات

ناهید کیانی جراحی کرد/ دوری ۶ هفته‌ای نایب قهرمان المپیک از تمرینات

دارنده مدال‌های نقره المپیک و طلای جهان پای آسیب دیده خود را جراحی کرد و به مدت شش هفته از میدان به دور خواهد بود.

به گزارش ایسنا، ناهید کیانی که از ناحیه زانوی پای راست آسیب دیده بود در بیمارستان آرمان تهران توسط دکتر کیهانی تحت عمل جراحی قرار گرفت و روز گذشته نیز مرخص شد. 

دکتر سعیدی رئیس کمیته پزشکی فدراسیون تکواندو در این خصوص گفت: ناهید کیانی از ناحیه زانوی پای راست دچار آسیب دیدگی شده بود. پس از بررسی مدارک پزشکی و مشاوره با چند پزشک حاذق،  تصمیم بر آن شد که «مینیسک زانوی» پای راست او تحت عمل جراحی قرار بگیرد. 

او ادامه داد: در این خصوص با دکتر کیهانی نیز مشورت نهایی را انجام دادیم و ایشان نیز نظر سایر پزشکان را تایید کردند و در نهایت توسط خود ایشان که از بهترین پزشکان ایران هستند در بیمارستان آرمان تحت عمل جراحی قرار گرفتند. خود من نیز در اتاق عمل حضور داشتم و جراحی به خوبی صورت گرفت. 

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون تکواندو افزود: کیانی روز پنج‌شنبه مرخص شد و پس از طی دوران نقاهت فعالیت ورزشی خود را با آب درمانی و فیزیوتراپی آغاز می‌کند. 

وی درباره مدت دوری نایب قهرمان المپیک از تمرینات گفت: بر اساس برآوردها و بررسی‌های صورت گرفته، وی باید شش هفته تمرینات بازتوانی خود را آغاز کرده و سپس تمرینات فنی را جهت حضور در میدان مبارزه در صورت صلاحدید کادر فنی آغاز کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha