• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404111206630
  • خبرنگار : 71560

نماینده علی آباد کتول: وزیر صمت باید پاسخگوی وضعیت بازار خودرو باشد

نماینده علی آباد کتول: وزیر صمت باید پاسخگوی وضعیت بازار خودرو باشد

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز وضعیت فروش خودرو در کشور سرسام‌آور شده است؛ خودروهایی که از ایمنی و کیفیت لازم برخوردار نیستند، با قیمت‌های بالا به مردم عرضه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، رحمت‌الله نوروزی، نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان‌دستور خود در جریان جلسه علنی امروز ( یکشنبه ۱۲ بهمن) مجلس  ضمن گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی و تبریک هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، گفت: از تلاش‌های شبانه‌روزی این نیروها قدردانی می کنم و  برای آنان آرزوی توفیقات روزافزون دارم.

نوروزی اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم و اظهار کرد: سپاه پاسداران، نهادی قدرتمند و سرافراز است که همواره یار و غم‌خوار مسلمانان، مظلومان و محرومان بوده و خار چشم مستکبران و تروریست‌های خارجی و داخلی است و آمریکا و اتحادیه اروپا بدانند ملت ایران اهل گفت‌وگو و دیپلماسی است.

نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: همان‌گونه که دیدگاه امام راحل و رهبر معظم انقلاب نیز بر گفت‌وگو و دیپلماسی با همه کشورها به‌جز رژیم صهیونیستی تأکید دارد، اما دشمنان باید بدانند که ملت ایران هرگز زیر بار قلدری نخواهد رفت.

نوروزی با اشاره به پیشینه تاریخی ملت ایران، افزود: ملت ایران در کارنامه تاریخی خود، چه در دوران باستان و چه در دوران پس از اسلام، همواره نشان داده ملتی مهربان، در عین حال باصلابت و مقتدر است. اینکه رئیس‌جمهور آمریکا بخواهد برای ملت ایران تعیین تکلیف کند که برد موشک‌های کشور بیش از ۳۰۰ کیلومتر نباشد، نه از سوی مردم ایران پذیرفته می‌شود و نه جوانان این سرزمین آن را می‌پذیرند و اروپا بداند این فشارها هیچ اثری بر ملت ایران نخواهد داشت.

وی در ادامه با انتقاد از وضعیت نابسامان بازار خودرو، بیان کرد: امروز وضعیت فروش خودرو در کشور سرسام‌آور شده است؛ خودروهایی که از ایمنی و کیفیت لازم برخوردار نیستند، با قیمت‌های بالا به مردم عرضه می‌شوند. هم ایران‌خودرو و هم سایپا در این زمینه مسئولیت دارند و وزیر صمت باید پاسخگو بوده و نظارت جدی‌تری اعمال کند.

نوروزی در ادامه تاکید کرد: امروز کارکنان دولت، کارگران، بازنشستگان، نیروهای مسلح، نیروی انتظامی، سپاه، ارتش و نیروهای امنیتی با مشکلات معیشتی مواجه‌اند و باید در بودجه سال ۱۴۰۵ برای تقویت معیشت این اقشار تدابیر جدی اندیشیده شود.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس  با اشاره به وضعیت نیروهای شرکتی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: دو نفر از معاونان شما با ساماندهی نیروهای شرکتی مخالفت می‌کنند، در حالی که دو جلسه طی یک ماه اخیر برای بررسی این موضوع برگزار کردیم و دیوان محاسبات اعلام کرده بار مالی این اقدام حدود ۱۸۸ هزار میلیارد تومان است اما سازمان امور استخدامی می گوید ۱۶ همت است  و این موضوع باید یک‌بار برای همیشه تعیین تکلیف شود تا پدیده «برده‌داری نوین» در نظام اداری کشور برچیده شود.

وی در ادامه  خواستار اجرای کامل حقوق قانونی بانوان شاغل شد و  افزود: برقراری حق عائله‌مندی و حق اولاد برای بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرایی باید به‌صورت عملیاتی اجرا شود.

نوروزی با تاکید بر اینکه  موضوع شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) و صندوق‌های بازنشستگی طبق برنامه هفتم پیشرفت باید با جدیت پیگیری شود بیان کرد:  واگذاری‌ها و برون‌سپاری‌ها باید به‌گونه‌ای انجام شود که منافع کارگران و بازنشستگان، که صاحبان اصلی این سرمایه‌ها هستند، به‌درستی تأمین شود.

وی با بیان اینکه بانک‌ها به تعهدات خود در پرداخت سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، تسهیلات تکلیفی، وام ازدواج و تسهیلات فرزندآوری عمل نمی‌کنند  افزود:  عملکرد برخی بانک‌های خصوصی موجب ایجاد ناترازی شده و بخش قابل توجهی از تورم ناشی از عملکرد شبکه بانکی است؛ بنابراین نظارت جدی و برخورد قاطع با بانک‌های متخلف ضروری است.

نوروزی در ادامه بیان کرد: در حالی که با حذف ارز ترجیحی نهاده‌ها، مردم متحمل هزینه‌های چندبرابری شده‌اند، پرداخت‌های محدود حمایتی پاسخگوی افزایش افسارگسیخته قیمت کالاهای اساسی نیست و امروز مردم در تأمین معیشت روزمره خود با مشکل مواجه‌اند.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت معیشتی مردم و افزایش تقاضا برای نان، اظهار کرد: با کاهش قدرت خرید مردم، صف‌های نانوایی‌ها شلوغ شده است و در شرایطی که مردم با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، تأمین نان به‌عنوان قوت غالب باید مورد توجه ویژه دولت قرار گیرد.

نوروزی با اشاره به مشکلات حوزه کشاورزی تصریح کرد: قیمت خرید تضمینی محصولات اساسی همچون گندم، کلزا و سویا باید متناسب با افزایش هزینه‌های تولید که بر پایه نرخ ارز و تورم افزایش یافته، اصلاح شود؛ چرا که امروز هزینه‌ها دلاری و درآمد کشاورزان ریالی است.

وی با اشاره به مطالبات رزمندگان و جانبازان معسر تأکید کرد: رزمندگان معاصر و جانبازان مطالبات جدی دارند و انتظار می‌رود رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه توجه ویژه‌ای به وضعیت معیشتی و مطالبات این قشر ایثارگر داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha