• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404111307740
  • خبرنگار : 50283

فرماندار انزلی: باید انسجام و وحدت را تقویت کنیم

فرماندار انزلی: باید انسجام و وحدت را تقویت کنیم

ایسنا/گیلان فرماندار بندرانزلی با تأکید بر اینکه باید انسجام و وحدت را حفظ و تقویت کنیم، گفت: در دهه فجر سالجاری بیش از ۸۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

محمدصالح ضیایی دوشنبه ۱۳ بهمن در هفتمین جلسه شورای اداری بندرانزلی که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن ایام دهه مبارک فجر اظهار کرد: شعار دولت در دهه فجر امسال «عدالت برای همه و آینده برای ایران» است و در این ایام بیش از ۸۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان در شهرستان بندرانزلی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی به برخی پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر اشاره کرد و افزود: بهره‌برداری از ۲۴۷ واحد مسکن، اجرای پروژه فیبر نوری در غازیان و صدور ۴۲۹ سند روستایی از جمله مطالبات مردم است که در دهه فجر امسال محقق خواهد شد.

ضیایی با تأکید بر نقش ایمان به خدا، رهبری امام خمینی (ره) و پشتوانه مردمی در پیروزی انقلاب اسلامی، تأکید کرد: امروز نیز باید همان انسجام و وحدت را حفظ و تقویت کنیم.

وی تصریح کرد: حوادث اخیر که متأسفانه منجر به خسارات جانی و تخریب اموال عمومی شد، در پی شکست رژیم صهیونیستی و آمریکا در جنگ دوازده‌روزه و از طریق عناصر نفوذی رقم خورد، اما به پشتوانه مردم و اتحاد و همدلی نیروهای نظامی و امنیتی، کشور از این بحران عبور کرد.

فرماندار بندرانزلی حل مشکلات اقتصادی، افزایش قدرت خرید و بهبود معیشت مردم را از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با این‌گونه حوادث دانست و تأکید کرد: به کمک انتخابات و مشارکت مردم می‌توان شکاف‌های اجتماعی را ترمیم کرد.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت بازار و تأمین کالاهای اساسی، موضوع کالابرگ را از برنامه‌های دولت برشمرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی موظفند با رصد روزانه بازار، به‌ویژه در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، توزیع عادلانه کالاها را تضمین کرده و قدرالسهم شهرستان را متناسب با نیاز مردم مطالبه و تأمین کنند.

ضیایی با تأکید بر ضرورت برگزاری باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، تصریح کرد: راهپیمایی امسال باید متفاوت‌تر و پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار شود و دستاوردهای انقلاب اسلامی در ۴۷ سال گذشته، به‌ویژه برای نسل جوان، تبیین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha