• چهارشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404111508709
  • خبرنگار : 50180

جشنواره هنرهای تجسمی فجر در کرمانشاه برگزار می‌شود

جشنواره هنرهای تجسمی فجر در کرمانشاه برگزار می‌شود
عکس تزئینی است

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر در کرمانشاه خبر داد. 

مظفر تیموری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه روند اجرایی این جشنواره از روز چهارشنبه، ۱۵ بهمن آغاز شده است و تا ۲۶ بهمن ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: طی این مدت برنامه های مختلفی برگزار خواهد شد. 

این مسئول ادامه داد: در اولین برنامه حدود ۵۰ هنرمند هنرهای تجسمی استان از امروز تا روز جمعه ۱۷ بهمن در هنرستان هنرهای زیبای پسران کرمانشاه به مدت سه روز دست به خلق آثاری خواهند زد. 

وی افزود: آثاری که در این سه روز خلق می شود، داوری خواهند شد و آثار برگزیده به جشنواره اصلی که ۲۶ بهمن برگزار می‌شود، راه خواهند یافت. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی دیگر از این برنامه ها، برگزاری کارگاه ساخت عروسک با موضوع عروسک آب در روستای کندوله است که طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده (۱۸ و ۱۹ بهمن) برگزار خواهد شد و در آن آثار برگزیده برای مرحله استانی انتخاب می شوند.  

وی با بیان اینکه در ادامه برنامه های این جشنواره در روز ۲۵ بهمن سفر معاون هنری وزارتخانه را به کرمانشاه خواهیم داشت، گفت: معاون هنری وزراتخانه پس از ورود به کرمانشاه برای شرکت در آیین باران خواهی بوکه وارانه به شهرستان پاوه سفر خواهد کرد. 

تیموری اضافه کرد: ۲۶ بهمن در حسینیه اردشیر اکبری ورک‌شاپ تذهیب و نگارگری با موضوع آب را خواهیم داشت و در ظهر این روز مراسم افتتاحیه نمایشگاه ۳۰ اثر برگزیده و تجلیل از سه استاد مطرح استان یعنی عبدالله جواری(خطاطی)، حبیب الله معتمد(نقاشی) و غلامحسین محبی(عکاسی) را برگزار می کنیم.‌

وی با بیان اینکه مراسم اختتامیه این جشنواره در مگامال برگزار می شود، عنوان کرد: در این مراسم ۱۲ اثر بخش خارج از مسابقه جشنواره و ۲۰ اثر در بخش‌های پوستر، تصویرسازی، نقاشی و عروسک مورد تجلیل قرار خواهند گرفت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha