• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404111709548
  • خبرنگار : 71129

بازداشت ۲ مظنون به جاسوسی برای موساد در ترکیه

بازداشت ۲ مظنون به جاسوسی برای موساد در ترکیه

آژانس اطلاعات امنیت ملی ترکیه از دستگیری دو مظنون در استانبول به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش ایسنا، آژانس اطلاعات امنیتی ملی ترکیه همچنین اعلام کرد در جریان انجام عملیات موسوم به « MONITUM» توسط ماموران مقابله با تروریسم و دادستان‌ها در استانبول، این دو مظنون به اتهام جاسوسی برای موساد رژیم صهیونیستی دستگیر شده‌اند.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، آژانس مذکور همچنین اعلام کرد «مهمت بوداک دریا» مهندس/تریدر یکی از مظنونان است که به داشتن ارتباطات بلندمدت با موساد از طریق فعالیت‌های تجاری متهم است و دیگری «ویسل کریم‌اوغلو» است.

اتهامات علیه این دو نفر شامل جمع آوری و انتقال اطلاعات، رهگیری فلسطینی‌ها و استفاده از پوشش تجاری برای فعالیت‌های جاسوسی است.

دستگیری‌ها پس از یک دوره عملیات شناسایی و مداخله در ژانویه سال جاری میلادی انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha