• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404111709681
  • خبرنگار : 50448

پایان پاکسازی آلودگی نفتی در آب‌های خارگ

پایان پاکسازی آلودگی نفتی در آب‌های خارگ

ایسنا/بوشهر معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از پایان موفقیت‌آمیز عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در آب‌های جزیره خارگ خبر داد.

مصطفی حاجی‌رضایی جمعه ۱۷ بهمن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با استقرار شناور تخصصی مقابله با آلودگی دریا، دریاپاک ۱، در لنگرگاه خارگ و انجام عملیات پایش، آلودگی نفتی با منشأ نامعلوم در فاصله حدود ۲۴ مایلی از این جزیره مشاهده شد.

وی افزود: با آغاز عملیات پاکسازی، این شناور تخصصی با استفاده از تجهیزات مکانیکی از جمله سایدبوم‌ها نسبت به جمع‌آوری و پاکسازی آلودگی نفتی اقدام کرد.

حاجی‌رضایی ادامه داد: در تاریخ ۱۴ بهمن‌، شناور یادشده در ساعات اولیه صبح برای پایش مجدد در محدوده آلودگی حضور یافت که پس از عدم مشاهده هرگونه آلودگی و با توجه به نامساعد شدن شرایط جوی، برای بازگشت به بندر بوشهر آماده شد.

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: این اداره‌کل با بهره‌گیری از تجهیزات تخصصی، شناورهای ویژه و نیروهای آموزش‌دیده، به‌صورت شبانه‌روزی وضعیت آب‌های تحت حاکمیت استان را پایش می‌کند تا در صورت بروز هرگونه آلودگی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست دریایی و پیشگیری از گسترش آلودگی‌های نفتی از اولویت‌های اصلی این اداره‌کل است، افزود: در همین راستا، همکاری و هماهنگی مستمری با سایر دستگاه‌های مسئول به‌ منظور صیانت از اکوسیستم خلیج فارس و حفظ ایمنی تردد دریایی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha