• شنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد مطلب: 1404111809992

فعالیت ۳۹ واحد دارای مجوز طراحی و مونتاژ آسانسور در هرمزگان

فعالیت ۳۹ واحد دارای مجوز طراحی و مونتاژ آسانسور در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان معاون امور صنایع اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت هرمزگان از فعالیت ۳۹ واحد دارای پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور در این استان خبر داد.

ایوب رحیمی گفت: در حال حاضر ۳۹ واحد دارای پروانه بهره‌برداری طراحی و مونتاژ آسانسور از وزارت صنعت، معدن و تجارت در سطح استان هرمزگان، مجاز به انجام عملیات طراحی و نصب آسانسور هستند.  

وی افزود: صدور این مجوزها با هدف ارتقای سطح دانش فنی، افزایش کیفیت و ایمنی آسانسورها، ساماندهی فعالان این حوزه و جلب رضایت متقاضیان صورت می‌گیرد. بر اساس ضوابط، متقاضیان دریافت پروانه طراحی و مونتاژ باید دارای شرایطی از جمله وجود مدیر طراحی و مهندسی، حداقل دو نیروی فنی مجرب، سوابق کاری مرتبط و مکان مناسب بوده و امتیاز لازم را کسب کنند.  

معاون امور صنایع اداره‌کل صمت هرمزگان با تأکید بر اهمیت ایمنی در صنعت آسانسور اظهار کرد: با توجه به گسترش مجتمع‌سازی و آپارتمان‌سازی در هرمزگان، ضروری است فعالان حوزه ساخت‌وساز از همکاری با شرکت‌ها و افراد فاقد مجوز رسمی خودداری کرده و تنها با واحدهای دارای تأییدیه از وزارت صمت قرارداد منعقد کنند.  

به گزار ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت هرمزگان در روز شنبه ۱۸ بهمن، رحیمی تصریح کرد: بخش عمده حوادث آسانسور ناشی از ضعف در طراحی، نصب و بی‌توجهی به استانداردهای ایمنی است و تنها راه کاهش این خطرات، استفاده از قطعات ایمن و اجرای دقیق الزامات استاندارد در تمامی مراحل نصب و بهره‌برداری است.

انتهای پیام