یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۵:۳۷
منبع: نمایندگی ایلام
تعاون روستایی پُل ارتباطی دولت با روستاییان و عشایر است

مدیر تعاون روستایی استان ایلام مطرح کرد:

تعاون روستایی پُل ارتباطی دولت با روستاییان و عشایر است

ایلام (ایسنا) - مدیر تعاون روستایی استان ایلام گفت: سازمان تعاون روستایی به‌عنوان بازوی توانمند وزارت جهاد کشاورزی، پل ارتباطی میان دولت، روستاییان و عشایر است و از ابتدای تأسیس تاکنون نقش مهمی در حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی داشته است.

فتح‌الله اسکندری امروز یکشنبه ١٩ بهمن در گفت‌وگو با اصحاب رسانه استان ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: تعاون روستایی در دوران دفاع مقدس نقش اساسی در تأمین و توزیع کالاهای اساسی ایفا کرد و پس از جنگ نیز متناسب با تغییر نیازها و ارتقای سطح زندگی روستاییان، مأموریت‌های خود را توسعه داده است.

وی خاطرنشان کرد: از اجرای طرح ملی روستابازار در استان خبر داد و گفت: این طرح با هدف عرضه مستقیم محصولات تولیدی روستاییان بدون واسطه در حال اجراست و در فاز نخست و دوم، در ۱۲ شهرستان استان ایلام روستابازارهایی احداث و راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: در این روستابازارها، محصولات کشاورزی، دامی، صنایع‌دستی و کالاهای اساسی یارانه‌ای به‌صورت مستقیم از تولیدکننده به مصرف‌کننده عرضه می‌شود که این اقدام علاوه بر حذف واسطه‌ها، موجب افزایش درآمد روستاییان و کاهش قیمت برای مصرف‌کنندگان شده است.

مدیر تعاون روستایی استان ایلام با بیان اینکه این سازمان با ۲۴۸ تشکل و شبکه روستایی در ارتباط مستقیم است، گفت: در استان ایلام ۳۵ شرکت تعاونی روستایی، ۷ شرکت تعاونی زنان، ۱۲۵ شرکت تعاونی کشاورزی، ۱۰ اتحادیه، ۱۸ اتحادیه صنفی کشاورزی و ۱۲ انجمن خبرگان کشاورزی فعال هستند که به روستاییان، عشایر و دامداران خدمات ارائه می‌دهند.

وی از جمله این خدمات را خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی، توزیع نهاده‌های دامی، سموم و بذر اصلاح‌شده، توزیع آرد و سوخت روستایی و اجرای طرح‌های عمرانی از محل تملک دارایی‌ها عنوان کرد.

اسکندری تأکید کرد: هر میزان مشارکت اعضا در فعالیت تعاونی‌ها، مستقیماً به نفع خود آن‌هاست و سود حاصل از فروش، تخفیف خرید از فروشگاه‌های تعاونی و سود سهام به اعضا بازمی‌گردد.

وی از رسانه‌ها خواست با اطلاع‌رسانی دقیق، خدمات و عملکرد تعاون روستایی را به روستاییان و عشایر معرفی کنند تا زمینه مشارکت بیشتر مردم در این تشکل‌ها فراهم شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها