• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404111911307
  • خبرنگار : 50228

مطهری: بازیکنانم مثل گلادیاتور می‌جنگند

مطهری: بازیکنانم مثل گلادیاتور می‌جنگند

ایسنا/خوزستان سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره بازی تیمش مقابل گل گهر توضیحاتی ارائه داد.

حمید مطهری یکشنبه ۱۹ بهمن در نشست خبری پس از بازی با گل گهر، اظهارکرد: به هواداران فولاد بابت این برد تبریک می‌گویم. به بازیکنانم هم تبریک می‌گویم و نمی‌دانم چه جمله‌ای بگویم که تلاش بازیکنانم را ادا کنم. بازیکنانم گلادیاتور هستند و مثل گلادیاتور می‌جنگند.

وی ادامه داد: روی کار تمرینی به گل رسیدیم. خدا را شکر که تیمم تاکتیکی است. مقابل یک تیم خوب و قابل احترام در بخش دفاعی به برد رسیدیم و این ارزش برد تیم من را بیشتر می‌کند.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: شروع کارمان است و باید خیلی قوی‌تر باشیم. تا فردا حق شادی داریم و باید تلاش کنیم تا فولاد بزرگ به جایگاه اصلی‌اش برسد.

او بیان کرد: رامین رضاییان زمانی که من در تیم ملی بودم، بازیکن تیم ملی بود و نباید بگویید ما بازیکنان مازاد تیم‌های دیگر را گرفتیم. این بازیکنان به خواست ما آمدند و وظیفه من این است کمک کنم مجددا به تیم ملی برسند. تأکید می‌کنم سه چهار بازیکن ما لیاقت حضور در تیم ملی را دارند.

مطهری گفت: تلاش کرده‌ام ذهن برنده خواه را در بازیکنانم جا بیاندازم.

ادامه دارد...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha