• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404111911346
  • منبع : ریاست جمهوری

با تأکید رئیس‌جمهور

عیدی کارکنان دولت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

عیدی کارکنان دولت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

در جلسه امروز هیئت دولت، موضوع عیدی کارکنان مورد بررسی قرار گرفت و با تأکید رئیس‌جمهور و تصویب هیئت دولت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، یکصد و پنجاه و یکمین جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس‌جمهور با تبریک روز نیروی هوایی و قدردانی از تلاش‌ها و همت خلبانان و پرسنل پرتلاش این نیرو، تصریح کرد که خدمات ارزنده نیروی هوایی در دوران انقلاب اسلامی، پس از انقلاب و به‌ویژه در دوران جنگ، همواره در حافظه تاریخی ملت ایران ماندگار خواهد بود و این مجاهدت‌ها هرگز فراموش نخواهد شد.

در ادامه، عباس عراقچی وزیر امور خارجه، گزارشی از مذاکرات صورت‌گرفته میان ایران و آمریکا در کشور عمان و نیز مسایل و حواشی مرتبط با مراحل پیش از برگزاری، حین برگزاری و پس از نخستین جلسه ارائه کرد.

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌های وزیر امور خارجه و همکاران ایشان، بر ضرورت صیانت از مصالح و منافع ملی در بیان دیدگاه‌ها و اظهارنظرهای عمومی تأکید کرد و گفت: افرادی که به تریبون‌های رسمی دسترسی دارند، باید مراقبت کنند که سخنان آنان در تعارض با مصالح کشور، به‌ویژه در قبال همسایگان، قرار نگیرد.

پزشکیان با اشاره به روابط مطلوب جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه، اظهار داشت: شایسته نیست در رسانه‌ها سخنانی در مسیر توهین یا تحقیر همسایگان مطرح شود، در حالی‌که رؤسای جمهور و مقامات این کشورها در هم‌افزایی با کشورمان و با برقراری تماس‌ها و ابراز تمایل برای مشارکت و نقش‌آفرینی در کاهش تنش‌ها، بر جلوگیری از بروز جنگ در منطقه و حل‌وفصل مسایل از مسیر گفت‌وگو و مذاکره تأکید داشته‌اند.

در بخش دیگری از جلسه امروز هیئت دولت، موضوع عیدی کارکنان مورد بررسی قرار گرفت و رقم پیشنهادی ارائه‌شده از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط که پیش‌تر ۵.۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود، با تأکید رئیس‌جمهور و تصویب هیئت دولت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت.

در ادامه همچنین، دبیرخانه هیئت دولت گزارشی تفصیلی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های اجرایی دستگاه‌های مختلف در طول ۱۵ ماه گذشته ارائه کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha