• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404111911403
  • خبرنگار : 71979

اینتر و بایرن گل کاشتند!

اینتر و بایرن گل کاشتند!

بایرن مونیخ و اینتر امشب با نتایج پرگل موفق به شکست حریفان خود شدند.

به گزارش ایسنا، در رقابت‌های هفته بیست و یکم بوندس‌لیگا امشب لایپزیش در ورزشگاه خانگی کلن به میدان رفت و با نتیجه ۲-۱ به برتری رسید. این برد لایپزیش ۳۹ امتیازی شد تا به رده چهارم جدول صعود کند. کلن ۲۳ امتیازی هم در رده دهم قرار دارد.

بایرن مونیخ صدرنشین هم بیخیال بردهای پرگل نمی‌شود و امشب موفق شد در خانه هوفنهایم ۱۰ نفره با نتیجه ۵ بر یک برنده شود. پس از اخراج آکپوگوما در دقیقه ۱۷، برای بایرن هری کین(دو بار) و لوئیز دیاز(سه بار) گلزنی کردند. باوارایی‌ها با این برد ۵۴ امتیازی شدند و اختلاف امتیاز با دورتموند رده دومی را به عدد ۶ رساندند. 

همچنین در یکی از مهمترین بازی‌های هفته بیست و چهارم سری آ ایتالیا اینتر در خانه ساسولو با گل‌های بیسک، تورام، مارتینز، آکانجی و هنریکه با نتیجه ۵ بر صفر برنده شد. نراتزوری با این برتری ۵۸ امتیازی شد و با یک بازی بیشتر با میلان رده دومی ۸ امتیاز فاصله دارد. اخراج نمانیا ماتیچ، بازیکن سابق منچستریونایتد، باعث شد ساسولو در این بازی از دقیقه ۵۴ کار را ۱۰ نفره دنبال کند.

در دو بازی دیگر هم پارما در بازی خارج از خانه بولونیا را یک بر صفر از پیش رو برداشت و لچه دو بر یک اودینزه را شکست داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha