• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404112011518
  • خبرنگار : 50037

کارشناس هواشناسی استان خبر داد

بارش پراکنده و خفیف باران در همدان/ بارش ۱۱ میلیمتری در سرکان

بارش پراکنده و خفیف باران در همدان/ بارش ۱۱ میلیمتری در سرکان

ایسنا/همدان کارشناس هواشناسی استان همدان از بارش پراکنده و خفیف باران از فردا در این استان خبر داد.

روح الله زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی روز گذشته هم شاهد بارش دربخش هایی از استان بودیم به‌طوری‌که در سرکان تویسرکان ۱۱ میلیمتر بیشترین میزان بارش گزارش‌های دریافتی تا این لحظه بوده است.

وی با بیان اینکه در ایستگاه شهر همدان از ایستگاه دانشگاه بوعلی هم ۶ میلیمتر بارش گزارش شده است، افزود: امروز دوشنبه ۲۰ بهمن عمدتا پدیده غالب بویژه در ساعاتی از امروز وزش باد شدید خواهد بود.

زاهدی ادامه داد: برای روزهای آینده هم کم و بیش وزش باد قابل انتظار و پیش‌بینی بوده هر چند که می‌تواند از فردا با بارش پراکنده و خفیف باران همراه باشد و برای روزهای آتی در روز پنجشنبه(۲۳ بهمن) نقاط بیشتری تحت تاثیر این سامانه بارشی پراکنده و خفیف قرار گیرد .

وی با بیان اینکه از نظر دمایی، دما حوالی ۱۰ درجه سانتیگراد طی روز و حتی بیشتر از ۱۰ درجه سانتیگراد هم خواهد رسید و دماهای صبحگاهی هم حدود دو سه درجه سانتیگراد و حتی پنج درجه سانتیگراد هم برآورد می‌شود، خاطرنشان کرد: کمینه و بیشینه ایستگاه فرودگاه همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین سه و ۹ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

وی با بیان اینکه در این مدت گل‌تپه با منفی دو درجه سانتیگراد سردترین و نهاوند با ۱۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های استان گزارش شده‌اند، گفت: روز گذشته سرعت باد در شیرین‌سو به ۷۲ کیلومتر بر ساعت هم رسید .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha