• یکشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404112615530
  • خبرنگار : 50673

فرماندار ویژه میناب تاکید کرد: عدالت در خدمات‌رسانی با تأمین برق پایدار

فرماندار ویژه میناب تاکید کرد: عدالت در خدمات‌رسانی با تأمین برق پایدار

ایسنا/هرمزگان فرماندار ویژه شهرستان میناب با تأکید بر عدالت در خدمات‌رسانی و ضرورت تأمین برق پایدار برای همه مناطق، گفت: برق به‌عنوان یک خدمت زیربنایی باید به آخرین روستا و دورترین نقاط شهرستان برسد و نباید حتی یک خانواده بدون برق در میناب وجود داشته باشد.

محمد رادمهر، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب، امروز یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه در آیین تکریم و معارفه مدیر برق این شهرستان که با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان برگزار شد، با اشاره به اهمیت راهبردی صنعت برق در کیفیت زندگی مردم، گفت: رضایتمندی شهروندان اولویت نخست مدیریت در شهرستان است و ملاک اصلی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی، میزان رضایت مردم خواهد بود. 

وی با قدردانی از خدمات مدیر سابق برق شهرستان میناب، افزود: در دوره مسئولیت ایشان، اقدامات مؤثر و قابل توجهی در توسعه و ارتقای زیرساخت‌های برق‌رسانی و بهبود کیفیت خدمات انجام شد و با وجود وسعت و پراکندگی جغرافیایی شهرستان، مدیریت مناسبی در حوزه ناترازی انرژی صورت گرفت.

فرماندار ویژه میناب با بیان اینکه این شهرستان دومین شهرستان بزرگ استان هرمزگان با هفت شهر و پنج بخش است، تصریح کرد: برخی بخش‌های میناب به اندازه یک شهرستان مستقل وسعت دارند و همین موضوع، مسئولیت مدیران خدمات‌رسان به‌ویژه در حوزه برق را دوچندان می‌کند.

رادمهر با تبریک انتصاب محمد امین ذاکری به‌عنوان مدیر جدید برق شهرستان میناب، گفت: انتظار داریم از هم‌اکنون برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت مصرف و عبور از ناترازی احتمالی در فصل گرما انجام شود تا مردم کمترین دغدغه را داشته باشند. اداره برق یکی از حساس‌ترین دستگاه‌های اجرایی است که نقش مستقیم در آرامش و رفاه عمومی دارد.

وی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را از برنامه‌های جدی دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: حرکت به سمت انرژی خورشیدی در شهرستان آغاز شده و فرمانداری میناب نیز به‌زودی به پنل خورشیدی مجهز می‌شود. سایر دستگاه‌های اجرایی نیز در صورت داشتن ظرفیت، ملزم به استفاده از این امکان خواهند بود.

فرماندار ویژه میناب همچنین از اجرای طرح پنل خورشیدی برای مددجویان و اختصاص زمین برای توسعه این طرح خبر داد و افزود: فرهنگ‌سازی در مصرف بهینه انرژی و گسترش انرژی‌های پاک، راهکار اساسی برای کاهش ناترازی‌ها در آینده است.

وی با اشاره به وجود برخی مناطق فاقد برق در حاشیه شهر و روستاهای تازه الحاق‌شده، تأکید کرد: شناسایی این مناطق باید در اولویت کاری مدیر جدید قرار گیرد، چرا که عدالت در خدمات‌رسانی ایجاب می‌کند هیچ نقطه‌ای از شهرستان از نعمت برق محروم نماند.

رادمهر با قدردانی از حضور میدانی و جهادی مدیران صنعت برق در حوادث اخیر از جمله سیلاب و خاموشی ۱۴ روستا، گفت: حضور مدیران در کنار مردم، حتی در شرایط سخت و مناطق صعب‌العبور، نقش مهمی در کاهش نگرانی‌ها و مدیریت بحران دارد.

وی در پایان با اشاره به بهره‌برداری از ۱۴۷ میلیارد تومان پروژه برق‌رسانی در دهه فجر امسال در روستاهای میناب، ابراز امیدواری کرد با همدلی و تلاش مضاعف مدیران، روند توسعه زیرساخت‌های برق و افزایش رضایتمندی عمومی با قدرت ادامه یابد.

 حمید ساعدپناه با اشاره به وضعیت اشتراک‌های برق در استان گفت: در هرمزگان بیش از ۸۱۴ هزار اشتراک برق وجود دارد که از این تعداد، بیش از ۹۷ هزار اشتراک مربوط به شهرستان میناب است.

به گزارش ایسنا، محمد امین ذاکری به‌عنوان مدیر جدید برق میناب معرفی و از تلاش‌های احمد حاتمی تقدیر شد. حاتمی در مسئولیت جدید به‌عنوان مجری طرح‌های عمرانی شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان منصوب شد. همچنین موسی کرم‌زاده به‌عنوان رئیس اداره برق هشت‌بندی و سندرک معرفی و از خدمات رضا جهانگیری رئیس پیشین این اداره قدردانی به‌عمل آمد.

فرماندار ویژه میناب تاکید کرد: عدالت در خدمات‌رسانی با تأمین برق پایدار

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha