عباس صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: این مراسم همچنین به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما و شبکه استانی هامون راس ساعت ۱۸سه شنبه ۲۸ بهمن پخش می شود.
عضو شورای هماهنگی توسعه فعالیت های قرآنی سیستان و بلوچستان در ادامه بیان کرد: استاد حمیدرضا احمدی وفا قاری برتر و بین المللی از جمهوری اسلامی ایران و استاد علیرضا رضایی قاری کشور افغانستان از مهمانان این مراسم هستند.
صفدری در خصوص برنامه ایران جان، سیستان و بلوچستان ایران نیز گفت: این رویداد ملی فرصتی است تا توانمندیهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سیستان و بلوچستان در سطح کشور معرفی شود و جایگاه استان در روند توسعه ملی با نگاهی واقعبینانه و مبتنی بر دادههای عینی مورد توجه قرار گیرد.
عضو شورای هماهنگی توسعه فعالیت های قرآنی استان با اشاره به نقش مردم سیستان و بلوچستان در حفظ امنیت کشور بیان کرد: در جریان تحولات اخیر و جنگ ۱۲ روزه، مردم استان با حفظ آرامش و انسجام اجتماعی، نقش مؤثری در تأمین امنیت پایدار ایفا کردند که این موضوع، بیانگر سرمایه اجتماعی و ظرفیت بالای مشارکت عمومی در استان است.
انتهای پیام


نظرات