• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404112716288
  • خبرنگار : 50026

استاندار: توسعه زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگی، از برنامه‌های اولویت‌ دار استان است

استاندار: توسعه زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگی، از برنامه‌های اولویت‌ دار استان است

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با بیان این مطلب که توسعه زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگی از اولویت‌های جدی مدیریت استان است بر ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تقویت عدالت آموزشی در سراسر استان تأکید کرد.

سید محمدرضا هاشمی امروز دوشنبه ۲۷ بهمن، در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهارکرد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز و ۱۶ هزار فرهنگی در استان فعالیت دارند و برنامه‌ریزی دقیق برای پاسخگویی به نیازهای این جامعه بزرگ یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

استاندار با اشاره به تصویب اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه ساختمان اداره‌کل آموزش و پرورش استان پس از ۱۷ سال وقفه، متذکر شد: این پروژه که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، با تأمین اعتبار از محل سفرهای ملی وارد مرحله اجرایی جدی شده و به‌زودی تعیین تکلیف خواهد شد.

هاشمی همچنین از اجرای ۱۰۵ پروژه آموزشی با بیش از ۴۰۰ کلاس درس در راستای تحقق عدالت در توسعه فضاهای آموزشی در استان خبر داد و گفت: بخش عمده‌ای از مدارس استان با مشارکت مجمع خیرین ساخته شده و این همراهی ارزشمند، پشتوانه‌ای مهم برای ارتقای شاخص‌های آموزشی استان است.

وی با ذکر این نکته که مرکز استان همچنان فاقد استخر دانش‌آموزی است، تصریح کرد: پروژه استخر نیمه‌تمامی که سال‌ها پیش آغاز شده، نیازمند حمایت ملی برای تکمیل و بهره‌برداری است تا دانش‌آموزان مرکز استان از حداقل امکانات ورزشی استاندارد بهره‌مند شوند.

استاندار همچنین نبود اردوگاه دانش‌آموزی در مرکز استان را از دیگر کمبودهای زیرساختی عنوان کرد و افزود: با توجه به فاصله زیاد استان از مراکز تفریحی و آموزشی کشور، ایجاد یک اردوگاه مجهز دانش‌آموزی ضرورتی اساسی برای اجرای برنامه‌های تربیتی و فرهنگی است.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت تقویت برنامه‌های فرهنگی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در مدارس تأکید کرد و گفت: همان‌گونه که خانواده‌ها برای افت تحصیلی دانش‌آموزان هزینه می‌کنند، باید در حوزه تربیتی و فرهنگی نیز سرمایه‌گذاری جدی‌تری صورت گیرد تا خروجی نظام آموزشی، دانش‌آموزانی توانمند و متعهد باشند.

وی در پایان با قدردانی از همکاری وزارت آموزش و پرورش در اجرای طرح‌هایی نظیر احداث ۱۹ زمین چمن مصنوعی در استان، ابراز امیدواری کرد؛ با تداوم حمایت‌های ملی و تعامل نمایندگان مجلس، روند تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار آموزشی استان شتاب گیرد.

سیدحسن هاشمی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس نیز با اشاره به پیشینه علمی استان گفت: این منطقه همواره به عنوان یکی از مراکز مهم تربیت معلم شناخته شده و نقش آن در نظام آموزشی کشور قابل توجه است.

وی با اشاره به سابقه آموزشی شهر بیرجند افزود: تأسیس مدرسه شوکتیه در اوایل قرن چهاردهم شمسی و تدریس زبان‌های خارجی در آن، نشان‌دهنده سابقه دیرینه آموزش نوین در این منطقه است؛ موضوعی که حتی در برخی سفرنامه‌های اروپایی نیز مورد توجه قرار گرفته است.

این نماینده مجلس با تأکید بر نقش تخصص در کمیسیون آموزش مجلس اظهار کرد: حضور نمایندگان استان در این کمیسیون باید به تقویت زیرساخت‌ها و توجه بیشتر به مسائل آموزشی و رفاهی فرهنگیان منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha