• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد مطلب: 1404112816918

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان عنوان کرد

تحقق وعده رئیس جمهور برای توسعه عدالت آموزشی/ واریز اعتبار نوسازی مدارس پس از یک روز

تحقق وعده رئیس جمهور برای توسعه عدالت آموزشی/ واریز اعتبار نوسازی مدارس پس از یک روز

ایسنا/گلستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان از واریز ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار تنها یک روز پس از سفر رئیس جمهور به استان برای توسعه مدرسه سازی خبر داد.

وحید فراهی گفت: در حرکتی بی‌سابقه که نشان‌دهنده اهتمام جدی دولت چهاردهم به توسعه عدالت آموزشی است وعده‌ سفر رئیس‌جمهور به استان محقق شد و تنها یک روز پس از سفر و در اولین روز کاری هفته مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان از اعتبار ملی برای پیشرفت طرحهای مدرسه سازی در استان ابلاغ شد.

او افزود: این اعتبار علاوه بر ساخت مدرسه جدید، برای تکمیل و تجهیز مدارس هزینه خواهد شد تا دانش‌آموزان گلستانی در فضایی استاندارد و مناسب تحصیل کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان در روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان اضافه کرد: از مجموع ۱۳۳ طرح تعریف شده، ۵۵ مدرسه در شش ماه نخست سال تحویل آموزش و پرورش شد و هدف‌گذاری ما این است که ۷۸ طرح باقی‌مانده را تا مهر ماه سال ۱۴۰۵ تکمیل کنیم.

انتهای پیام