• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404112816939
  • خبرنگار : 50187

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد

ضرورت تقویت جهاد تبیین و ارتقاء فعالیت‌های تربیتی در مدارس

ضرورت تقویت جهاد تبیین و ارتقاء فعالیت‌های تربیتی در مدارس

ایسنا/کرمان فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ضمن تاکید بر لزوم جهاد تربیتی در مدارس، گفت: نباید از دانش‌آموزان غفلت کنیم و باید با کار قرارگاهی و منسجم، واقعیت‌ها را صادقانه برای آنان تبیین کنیم.

سردارمحمدعلی نظری سه‌شنبه ۲۸ بهمن در جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی بسیج دانش‌آموزی استان کرمان با اشاره به ۴۸ سال دفاع مقدس و تداوم جنگ روایت‌ها اظهار کرد: امروز دشمن با عملیات روانی و ایجاد شبهه در میان نسل جوان تلاش می‌کند از سه محور خانواده، مدرسه و مذهب ضربه وارد کند و لازم است همه دستگاه‌ها در این میدان مسئولانه عمل کنند.

وی حضور مردم در بزنگاه‌های مختلف را بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی دانست و افزود: تعامل و همکاری آموزش و پرورش در حوزه‌های فرهنگی، تربیتی و برگزاری اردوهای راهیان نور قابل تقدیر است و باید بیش از گذشته تقویت شود.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه فهم و آگاهی دانش‌آموزان افزایش یافته، هشدار داد: اگر همراه نسل نوجوان نباشیم، احساس بی‌توجهی می‌کنند.

وی تأکید کرد: نباید از دانش‌آموزان غفلت کنیم و باید با کار قرارگاهی، واقعیت‌ها را صادقانه برای آنان تبیین کنیم.

نظری، ضمن قدردانی عملکرد بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استان کرمان در یک سال اخیر، خواستار گسترش فعالیت‌های فرهنگی از جمله راهیان نور، راهیان مکتب شهید سلیمانی، راهیان پیشرفت، تقویت هیئت‌های مقاومت، برپایی نمایشگاه‌های مدرسه‌ای و اتصال دانش‌آموزان و خانواده‌ها به مسجد شد.

وی بر استفاده اصولی از فضای مجازی و توجه ویژه به فرهنگیان و دانش‌آموزان در طرح‌ها و پروژه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: باید چتر فعالیت‌های فرهنگی را در میدان عمل گسترده‌تر کنیم.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان بسیج دانش آموزی استان کرمان نیز در این جلسه با تشریح آخرین اقدامات و برنامه‌های بسیج دانش‌آموزی گفت: این سازمان هم‌اکنون در بیش از ۵۰ درصد مدارس استان فعالیت دارد و برنامه‌های تربیتی و فرهنگی آن به‌صورت گسترده در حال اجراست.

عبدالرضا روزخوش با اشاره به اعزام گسترده دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی افزود: بیش از ۵۴۰۰ دانش‌آموز طی سال جاری در قالب اردوهای راهیان نور خوزستان اعزام شده‌اند.

وی از فعالیت ۱۱۰۰ دبیر آمادگی دفاعی در مدارس استان خبر داد و گفت: حدود یک‌ششم دانش‌آموزان در حال فراگیری درس آمادگی دفاعی هستند که نقش مهمی در ارتقاء آگاهی و روحیه مسئولیت‌پذیری آنان دارد.

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان کرمان با اشاره به توسعه فعالیت‌های جهادی اظهار کرد: راه‌اندازی اردوهای جهادی دانش‌آموزی و تشکیل قرارگاه‌های جهادی در مناطق جنوبی استان از جمله اقدامات مهم در سال جاری بوده است.

به گفته وی، استان کرمان به عنوان یکی از قرارگاه‌های جهادی کشور مشخص شده و دانش آموزان جهادی استان‌های کشور در شهرستان‌های قلعه‌گنج، رودبار جنوب و فاریاب فعالیت خواهند  داشت.

روزخوش با بیان اینکه ۸۵ عنوان برنامه در سطح استان توسط بسیج دانش‌آموزی در حال اجراست، افزود: این برنامه‌ها در حوزه‌های فرهنگی، تربیتی، مهارتی و جهادی طراحی شده و با استقبال مدارس همراه بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha