• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۳:۴۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404112817269
  • خبرنگار : 71038

عراقچی راهی تهران شد 

عراقچی راهی تهران شد 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راهی تهران شد.

به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه سه‌شنبه پس از شرکت در دومین دور مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در ژنو راهی تهران شد.

عراقچی در جریان این سفر با وزیر خارجه سوئیس نیز دیدار کرد و در کنفرانس «خلع سلاح» سازمان ملل که در مقر اروپایی سازمان ملل در ژنو برگزار شده بود شرکت و سخنرانی کرد.

دومین دوره مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در محل سفارت عمان در ژنو به میانجی‌گری وزیر خارجه عمان برگزار شد. 

در این دور از مذاکرات همچنین هیئت‌های ایرانی و آمریکایی به صورت جداگانه در چندین نوبت با رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز  دیدار و رایزنی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha