• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404113018081
  • خبرنگار : 71402

چرخش قدرت در پرو؛ نهمین رئیس‌جمهور در یک دهه

چرخش قدرت در پرو؛ نهمین رئیس‌جمهور در یک دهه
خوزه ماریا بالکازار

کنگره پرو پس از برکناری «خوزه جری»، «خوزه ماریا بالکازار» را به‌عنوان رئیس‌جمهور منصوب کرد. رئیس‌جمهور جدید تا زمان سوگند خوردن یک مقام اجرایی جدید پس از انتخابات آوریل، به طور موقت خدمت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، کنگره پرو به انتصاب «خوزه ماریا بالکازار»، قاضی سابق و قانونگذار چپ‌گرا، به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت رأی داده و او جایگزین «خوزه جری»، رهبر راست‌گرا شد که یک روز پیش از آن برکنار شده بود.

رأی‌گیری روز چهارشنبه، نهمین رئیس‌جمهور پرو را در یک دهه گذشته تعیین کرد؛ با این حال، دوره ریاست جمهوری بالکازار کوتاه خواهد بود.

به گزارش شبکه الجزیره، تنها ۵۳ روز دیگر، در ۱۲ آوریل، کشور پرو برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید به پای صندوق‌های رأی خواهد رفت. اگر هیچ نامزدی بیش از ۵۰ درصد آرا را به دست نیاورد، دور دوم انتخابات در ماه ژوئن برگزار خواهد شد.

به طور سنتی، روسای جمهور منتخب پرو در روز استقلال این کشور در اواخر ژوئیه سوگند یاد می‌کنند. این مراسم پایان رهبری بالکازار را رقم خواهد زد.

دوره کوتاه ریاست جمهوری بالکازار تازه‌ترین نشانه از آشفتگی در دولت پرو است. از هشت رئیس‌جمهور اخیر پرو، چهار نفر استیضاح و از سمت خود برکنار شدند و دو نفر قبل از پایان دوره ریاست جمهوری خود استعفا داده‌اند. آخرین رئیس‌جمهوری که یک دوره کامل را سپری کرد، «اولانتا هومالا» بود که ریاست جمهوری او در ژوئیه ۲۰۱۶ به پایان رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha