• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404113018271
  • خبرنگار : 50604

مدیرکل هواشناسی استان هشدار داد

کاهش ۱۵ درجه‌ای دمای گلستان در راه است/ هشدار نسبت به وزش باد شدید و مواجی دریا

کاهش ۱۵ درجه‌ای دمای گلستان در راه است/ هشدار نسبت به وزش باد شدید و مواجی دریا

ایسنا/گلستان مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به نفوذ امواج ناپایدار از امشب (۳۰ بهمن) به استان، نسبت به وزش بادهای شدید، کاهش چشمگیر دما و مواج شدن دریای خزر تا ظهر شنبه هشدار داد.

امان محمد کمالی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از امشب (پنجشنبه، ۳۰ بهمن) با تغییر جهت جریانات جوی و نفوذ امواج ناپایدار، شاهد وزش بادهای نسبتاً شدید تا شدید در سطح استان خواهیم بود.

وی با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی فردا جمعه (اول اسفند) افزود: آسمان استان نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و در برخی مناطق احتمال رگبار پراکنده و رعد و برق، همچنین گرد و خاک و پدیده مه وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی گلستان مهمترین ویژگی این سامانه را کاهش چشمگیر دما عنوان کرد و گفت: انتظار می‌رود دمای هوا فردا نسبت به امروز حدود ۱۵ درجه سانتی‌گراد کاهش یابد. هفته آینده نیز در مجموع دمای هوا نسبت به هفته جاری به‌مراتب خنک‌تر خواهد بود.

کمالی با اشاره به شرایط دریای خزر تصریح کرد: وضعیت دریا از امشب تا ظهر روز شنبه دوم اسفند مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود. پس از عبور این موج ناپایدار، از روز شنبه تا اواسط هفته آینده، جوی نسبتاً آرام در استان مستقر خواهد شد.

کمالی درباره اثرات این مخاطره جوی گفت: این سامانه احتمال خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها و تابلوهای تبلیغاتی و گلخانه‌ها، شکستن شاخه درختان، آبگرفتگی برخی معابر و اختلال در تردد جاده‌ای را به همراه دارد.

مدیرکل هواشناسی گلستان در ادامه به شهروندان توصیه کرد: نسبت به مستحکم‌سازی سازه‌های موقت اقدام کرده، از تردد و توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند و در ترددهای جاده‌ای و فعالیت‌های تفریحی نظیر کوهنوردی و طبیعت‌گردی احتیاط لازم را به عمل آورند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این سامانه از نوع افزایش گرادیان فشاری و وزش باد است که از پنجشنبه شب ۳۰ بهمن آغاز و تا جمعه اول اسفند ادامه خواهد داشت و استان گلستان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha