• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404113018423
  • خبرنگار : 90111

ژابی آلونسو نخستین پیشنهاد را رد کرد

ژابی آلونسو نخستین پیشنهاد را رد کرد

سرمربی پیشین رئال مادرید نخستین پیشنهاد بعد از اخراج این تیم را رد کرد.

به گزارش ایسنا، ژاوی آلونسو، سرمربی اسپانیایی، پیشنهاد هدایت تیم المپیک مارسی را رد کرد.

طبق گزارش رسانه‌های فرانسوی او به دلیل «وضعیت ناپایدار» باشگاه فرانسوی ترجیح داد این مسئولیت را نپذیرد.

به گزارش شبکه RMC Sport، مدیران المپیک مارسی پس از جدایی توافقی دی زربی در پی شکست سنگین پنج بر صفر برابر پاری سن ژرمن به سرعت برای جذب آلونسو اقدام کردند، اما این مربی اسپانیایی بلافاصله پیشنهاد را به دلیل آشفتگی مدیریتی رد کرد.

آلونسو پیش‌تر در ژانویه گذشته از رئال مادرید جدا شده بود؛ دوره‌ای کوتاه که بیش از ۷ ماه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به طول نینجامید. او پیش از آن، سه سال هدایت بایر لورکوزن را بر عهده داشت و توانست با این تیم نتایج درخشانی کسب کند.

در هفته‌های اخیر، مارسی با بی‌ثباتی مدیریتی روبه‌رو بوده است؛ به‌طوری‌که مدیر ورزشی باشگاه، مهدی بن عطیه استعفای خود را اعلام کرد اما پس از دخالت مالک باشگاه،  از تصمیمش عقب‌نشینی کرد.

پس از انصراف آلونسو، مدیران مارسی به سراغ مدافع پیشین تیم، حبیب بای رفتند تا او را به‌عنوان سرمربی منصوب کنند؛ تصمیمی که تنها چند روز پس از جدایی او از هدایت رن گرفته شد.

آلونسو گزینه اصلی لیورپول در صورت اخراج آرنه اشلوت است که در فصل جاری نتایج خوبی با تیم کسب نکرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha