• جمعه / ۱ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404120100085
  • منبع : نمایندگی فارس

۴ حادثه ترافیکی در فارس، ۲۶ مصدوم بر جای گذاشت

۴ حادثه ترافیکی در فارس، ۲۶ مصدوم بر جای گذاشت

ایسنا/فارس رئیس مرکز اورژانس فارس از وقوع چهار حادثه ترافیکی طی امروز جمعه اول اسفند خبر داد که در آن‌ها ۲۶ نفر مصدوم شدند.

مسعود عابد در تشریح این حوادث گفت: در نخستین ساعات یکم اسفند ۱۴۰۴، چهار حادثه ترافیکی در محورهای شیراز و مرودشت به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد که در مجموع ۲۶ مصدوم بر جای گذاشت و کارشناسان اورژانس با اعزام ۱۱ دستگاه آمبولانس، اقدامات درمانی اولیه را در محل انجام داده و مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند.

۹ مصدوم در برخورد زنجیره‌ای چهار خودرو در بلوار سرداران شیراز

وی افزود: نخستین حادثه در ساعت ۰۰:۴۰ بامداد در شیراز، بلوار سرداران، قبل از پمپ بنزین دلگشا رخ داد که طی آن چهار دستگاه خودرو(دو دستگاه پراید، پژو ۴۰۵ و پژو پارس) با یکدیگر برخورد کردند. در این حادثه ۹ نفر مصدوم شدند.

عابد ادامه داد: کارشناسان اورژانس با چهار دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، یک مصدوم را به بیمارستان نمازی و پنج مصدوم را به بیمارستان شهید رجایی شیراز منتقل کردند؛ سه مصدوم نیز پس از دریافت خدمات درمانی در محل و با وجود توصیه کارشناسان به اعزام، از انتقال به مراکز درمانی خودداری کردند.

۵ مصدوم در برخورد دو ساینا در محور مرودشت

رئیس اورژانس فارس تصریح کرد: در ساعت ۰۱:۰۵ در محور مرودشت، چهار کیلومتر بعد از کوه سبز به سمت قاسم‌آباد، برخورد دو دستگاه ساینا منجر به مصدومیت پنج نفر شد.

وی اضافه کرد: کارشناسان اورژانس با ۲ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، هر پنج مصدوم را به بیمارستان شهید مطهری مرودشت انتقال دادند.

۵ مصدوم در واژگونی پژو ۴۰۵ در محور کوشک بیدک

عابد اظهار کرد: سومین حادثه در ساعت ۰۲:۲۰ در پنج کیلومتری بعد از روستای کفری به سمت کوشک بیدک در شیراز رخ داد که واژگونی یک دستگاه پژو ۴۰۵ را در پی داشت.

وی در ادامه گفت: این حادثه پنج مصدوم بر جای گذاشت. کارشناسان اورژانس با ۲ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، چهار مصدوم را به بیمارستان شهید رجایی شیراز منتقل کردند و یک مصدوم نیز پس از دریافت خدمات درمانی در محل، از اعزام خودداری کرد.

۷ مصدوم در تصادف سه خودرو در ورودی جاده صدرا

رئیس اورژانس فارس بیان کرد: چهارمین حادثه نیز در ساعت ۰۲:۵۹ در ورودی جاده صدرا، ۲۰۰ متر بعد از هایپراستار اتفاق افتاد که طی آن سه خودرو پژو ۴۰۵، سمند و کوییک با یکدیگر برخورد کردند. در این سانحه هفت نفر مصدوم شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اورژانس فارس در جمعه اول اسفند، وی اظهار کرد: کارشناسان اورژانس با ۳ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، شش مصدوم را به بیمارستان شهید رجایی شیراز انتقال دادند و یک نفر از اعزام به مرکز درمانی امتناع کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha