• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404120200828
  • خبرنگار : 50673

کشف انبار کالاهای قاچاق ۳۰ میلیاردی در بندرعباس

کشف انبار کالاهای قاچاق ۳۰ میلیاردی در بندرعباس

ایسنا/هرمزگان فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس از شناسایی و کشف یک انبار دپوی کالاهای قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی‌اکبر مرادی اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۱ بندرعباس در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و رصدهای هدفمند، از نگهداری و دپوی مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق در یکی از محلات این شهر مطلع شدند و بررسی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی در ادامه افزود: مأموران پس از هماهنگی با دستگاه قضایی و با تشکیل تیمی عملیاتی به محل مورد نظر اعزام شدند که در بازرسی از این انبار، یک‌هزار و ۷۲۸ عدد مکمل ورزشی، ۴۳۳ عدد کیسه خواب، یک‌هزار و ۵۹۵ ثوب انواع البسه و ۱۵۰ عدد انواع کیف و کمربند خارجی قاچاق کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس با اشاره به اینکه ارزش این اقلام بنا بر نظر کارشناسان اقتصادی ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و مالک کالاهای مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز شنبه دوم اسفند، مرادی در پایان تأکید کرد: پلیس با هرگونه قاچاق کالا که موجب اخلال در نظام اقتصادی و ضربه به تولید داخلی می‌شود، با جدیت و قاطعیت برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha