• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404120200901
  • منبع : نمایندگی لرستان

معاون استاندار لرستان: پل معلق بوستان شهرداری بروجرد تا قبل از سال تکمیل می‌شود

معاون استاندار لرستان: پل معلق بوستان شهرداری بروجرد تا قبل از سال تکمیل می‌شود

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: پروژه‌ گردشگری پل معلق بوستان شهرداری بروجرد برای بهره‌برداری در نوروز آماده می‌شود.

مهدی مجیدی در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی در دست اجرای شهرداری بروجرد اظهار کرد: در این بازدید میدانی، چندین تقاطع غیرهمسطح با پیشرفت فیزیکی مطلوب مورد بررسی قرار گرفت، برخی از این پروژه‌ها از پیشرفت بالای ۸۰ درصد برخوردارند که به‌زودی افتتاح خواهند شد و مابقی نیز به ترتیب بین ۲۰ تا ۵۰ درصد پیشرفت دارند.

وی افزود: در برخی پروژه‌ها موانعی از جمله معارضات تأسیسات وجود داشت که طی تماس تلفنی با دستگاه‌های مربوطه، مقرر شد جلسات مشترکی برای تعیین تکلیف این مسائل میان شهرداری و دستگاه‌های خدمات‌رسان برگزار شود.

معاون عمرانی استاندار لرستان به بازدید از مرکز ساماندهی مشاغل مزاحم در حوزه پسماند هم اشاره کرد و گفت: این پروژه با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی یکی از پروژه‌های مهم شهرداری بروجرد است.

مجیدی با اشاره به اینکه با تکمیل پروژه ضایعات فروشی‌ها جمع‌آوری و به خارج از شهر منتقل می‌شود تصریح کرد: این پروژه می‌تواند به الگویی موفق برای سایر شهرداری‌های استان تبدیل شود.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری لرستان در دوم اسفند، وی به پروژه‌ گردشگری  پل معلق بوستان شهرداری بروجرد اشاره کرد و افزود: این پروژه نیز برای بهره‌برداری در نوروز آماده می‌شود.

معاون عمرانی استاندار لرستان بیان کرد: در  جلسه شورای اداری شهرداری بروجرد نیز مسائل و موانع پیش روی شهرداری مطرح و قرار شد نظام مسائل شهرداری دسته‌بندی و توسط شهردار به معاونت عمرانی منعکس شود تا با برگزاری جلسات تخصصی با دستگاه‌های مربوطه، این مسائل تعیین تکلیف نهایی شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha