• دوشنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404120402308
  • خبرنگار : 71381

اخبار سیاسی ۴ اسفند؛ نگرانی نتانیاهو از تردیدهای ترامپ/نشست عارف با دانشجویان

اخبار سیاسی ۴ اسفند؛ نگرانی نتانیاهو از تردیدهای ترامپ/نشست عارف با دانشجویان

«تکذیب خروج سید محمد خاتمی از کشور»، «توصیه یوسف پزشکیان به داوطلبان ردصلاحیت‌شده انتخابات شورای شهر»،‌ «بازنشر ویدئوی ضد ایرانی «مارک لوین» توسط ترامپ» و ... از موضوعات مهم خبری دوشنبه- چهارم اسفند ۱۴۰۴ حوزه سیاست بود که می‌توانید در گزارش زیر مشروح آنها را بخوانید.

به گزارش ایسنا، صبح امروز آیین دانش‌آموختگی دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) ارتش با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

تلاش دشمن برای اجرای برنامه «فرسایش راهبردی» در ایران

امیر سرلشکر امیر حاتمی در بخشی از اظهارات خود در این مراسم با بیان اینکه «اقدامات دشمن در قالب برنامه‌ای تحت عنوان «فرسایش راهبردی» است» عنوان کرد: تلاش دشمن در حقیقت آن است که هربار با اقداماتش، ما را ضعیف‌تر کند ولی با توجه به اطلاع ما از برنامه کلی دشمن، مانع تحقق این امر خواهیم شد. دشمن می‌خواهد مردم را خسته و فرسوده کند،‌ بنابراین می‌کوشیم مانع آن شویم و قطعاً در این مسیر موفق خواهیم شد.

در همین مراسم  امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) هم تربیت افسرانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یکی از اهداف این دانشگاه بیان و تاکید کرد: دافوس آجا تعهد دارد که با همت اساتید و دانشجویان، افسرانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پرورش دهد تا سرافرازانه از امنیت و اقتدار کشور دفاع کنند.

نشست عارف با دانشجویان

امروز همچنین محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در نشستی صمیمانه با نمایندگان انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجویی کشور حضور یافت.

عارف با بیان اینکه تشکل‌های دانشجویی در طول ۴۸ سال گذشته بارها در صحنه حضور داشتند و پایه تحولات و حرکت‌های ارزشمند بوده‌اند، افزود: دانشجویان به دلیل روحیه مطالبه‌گری از جایگاه ویژه‌ای در میان مردم برخوردارند. بارها اعلام کرده‌ام که ارزش یک پرخاش دانشجو برای من بیشتر از تکریم افراد است، چراکه این رفتار از دلسوزی، آینده‌نگری و استقلال آنان نشأت می‌گیرد و وابستگی جناحی ندارد.

برگزاری مراسم یابود «رها بهلولی‌پور»

مراسم یادبود «رها بهلولی‌پور» دانشجوی دانشگاه تهران هم که در حوادث دی ماه جان باخته بود، امروز در دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه تهران برگزار شد.

اخبار سیاسی ۴ اسفند؛ نگرانی نتانیاهو از تردیدهای ترامپ/نشست عارف با دانشجویان

توصیه یوسف پزشکیان به داوطلبان ردصلاحیت‌شده انتخابات شورای شهر 

در پی اعلام ردصلاحیت جمعی از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات شورای شهر، یوسف پزشکیان فرزند و مشاور رئیس‌جمهوری با انتشار پستی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «قهر از صندوق به مردم‌سالاری و اصلاحات نمی‌انجامد. دکتر پزشکیان نیز ردصلاحیت شده بود. اگر اعتراض نمی‌کرد، امروز شرایط کشور متفاوت بود. هرکس را که فکر می‌کنید می‌تواند در اصلاح امور موثر باشد و ردصلاحیت شده است دعوت کنید به ردصلاحیت خود اعتراض کند.»

آخرین مهلت اعتراض داوطلبان انتخابات شوراها به نتایج تایید صلاحیت‌ها

در همین ارتباط،‌ نایب رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها ضمن تشریح آخرین وضعیت روند برگزاری انتخابات شوراها تاکید کرد: افرادی که به هر دلیل صلاحیتشان در هیئت‌های اجرایی و نظارت تأیید نشده است چهار روز فرصت اعتراض دارند که این مهلت از سه روز پیش آغاز شده و امروز تا ساعت ۱۶ به پایان می‌رسد.

***

اخبار سیاسی ۴ اسفند؛ نگرانی نتانیاهو از تردیدهای ترامپ/نشست عارف با دانشجویان

توافق موقت هیچ مبنایی ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران درباره احتمال توافق موقت گفت گمانه‌زنی درباره نحوه و محتوای مذاکرات زیاد است اما هیچ کدام از اینها را ما تایید نمی‌کنیم و جزییات مذاکرات از جمله درباره توافق موقت هیچ مبنایی ندارد. تدوین هر متن مذاکراتی یک کار مشترک است. دیدگاه ما درباره خاتمه تحریم‌های آمریکا و مباحث هسته‌ای روشن است و از دیدگاه طرف آمریکایی هم مطلع هستیم.

واکنش ما به «حمله محدود» هم قاطع و شدید است

اسماعیل بقایی درباره خط و نشان کشیدن آمریکا برای حمله به ایران در چارچوب حمله محدود، گفت: چیزی به نام «حمله محدود» وجود ندارد؛ اقدام تجاوزکارانه، اقدام تجاوزکارانه است. هر دولتی چنین اقدامی را تجاوز تلقی می‌کند و در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع خود، واکنشی قاطع و شدید نشان می‌دهد، بنابراین واکنش ما هم همین خواهد بود.

احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو

همچنین در پی به اخبار منتشر شده مبنی بر حضور گروسی در مذاکرات روز پنجشنبه « ۷ اسفندماه » ایران و آمریکا در ژنو، یک دیپلمات کشورمان در گفت وگو با ایسنا در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر حضور گروسی در مذاکرات روز پنجشنبه « ۷ اسفندماه » ایران و آمریکا در ژنو گفت : احتمالا رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مانند دور قبلی مذاکرات که سه‌شنبه  هفته گذشته « ۲۸ بهمن ماه » در ژنو برگزار شد در این دوره از مذاکرات نیز حضور پیدا خواهد کرد. 

لازم به ذکر است که سومین دور مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا روز پنجشنبه هفته جاری  در سفارت عمان در ژنو به میانجی‌گری « بدرالبوسعیدی» وزیر خارجه عمان برگزار خواهد شد ومفاد مورد بحث در مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا شامل تعهدات هسته‌ای ایران، تعهدات رفع تحریم‌ها از سوی طرف مقابل و همچنین بخش همکاری اقتصادی است.

لاریجانی سه‌شنبه به مسقط می‌رود

منابع رسانه‌ای عمان هم از سفر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به عمان در روز سه‌شنبه خبر دادند.

یک کارشناس عمانی و رئیس انجمن روزنامه نگار عمان در پلتفرم ایکس نوشت: انتظار می‌رود علی لاریجانی سه‌شنبه وارد مسقط شود و پاسخ ایران در مورد پرونده هسته‌ای ایران را به همراه داشته باشد. این سفر نشان دهنده ادامه فعالیت دیپلماتیک است و در عین حال نقش محوری سلطنت عمان را در تسهیل کانال‌های ارتباطی و گفت‌وگو بین طرف‌های ایرانی و آمریکایی تأیید می‌کند.

شایان ذکر است، علی لاریجانی در بهمن ماه نیز سفری به مسقط داشت.

اخبار سیاسی ۴ اسفند؛ نگرانی نتانیاهو از تردیدهای ترامپ/نشست عارف با دانشجویان

نگرانی نتانیاهو از تردیدهای ترامپ

با توجه به روند مذاکرات،‌  شبکه ماهواره‌ای «News ۱۲» رژیم صهیونیستی در گزارشی اشاره کرده است که تردیدهای آمریکا موجب نگرانی تل‌آویو شده است.

در این گزارش آمده است: یک منبع آمریکایی که هفته گذشته با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم دیدار کرده بود، گفته است که نتانیاهو بدون اینکه اهداف خود را برای ترامپ توضیح دهد، جلسه دیدار با او در کاخ سفید را ترک کرد و پس از این دیدار گفت آیا او (ترامپ) هنوز با ما است، من نگران هستم.

بازنشر ویدئوی ضد ایرانی «مارک لوین» توسط ترامپ

از طرف دیگر، در حالی که ایران و آمریکا برای سومین دور مذاکرات درباره مساله برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های واشنگتن در روز پنچ‌شنبه در ژنو آماده می‌شوند دونالد ترامپ ویدیویی از «مارک لوین» مجری و تحلیلگر برجسته فاکس نیوز را در صفحه خود شبکه اجتماعی تروث سوشال بازنشر کرد که در آن لوین مدعی شده، «اگر مقابل ایران عقب‌نشینی انجام شود، ممکن است در بلندمدت اهداف و برنامه هسته‌ای خود را دنبال کند.»

***

اخبار سیاسی ۴ اسفند؛ نگرانی نتانیاهو از تردیدهای ترامپ/نشست عارف با دانشجویان

تکذیب خروج سید محمد خاتمی از کشور

در پی انتشار مطالبی در برخی شبکه‌های اجتماعی درباره خروج حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی رئیس‌جمهوری دولت‌های هفتم و هشتم، از کشور برای درمان، یکی از نزدیکان وی در گفت‌وگو با ایسنا این موضوع را تکذیب کرد.

خاتمی نه مریض است و نه به انگلیس رفته است

در همین ارتباط محمدعلی ابطحی رئیس رئیس دفتر رئیس جمهوری در دولت هشتم در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آقای خاتمی نه مریض است و نه برای معالجه انگلیس رفته.خیلی سایت‌ها برای نوشتن این دروغ‌ها در داخل و خارج ساخته شده‌اند. حواس پرت کردن از واقعیت‌های تلخ از خصوصیات آن سایت‌هاست»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha