• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404120502978
  • خبرنگار : 50649

اهدای منزل مسکونی در قصردشت شیراز به حوزه سلامت فارس در قالب «صلح عمری»

اهدای منزل مسکونی در قصردشت شیراز به حوزه سلامت فارس در قالب «صلح عمری»

ایسنا/فارس دو بانوی نیک‌اندیش شیرازی با واگذاری یک واحد مسکونی ۲۳۰ متری در منطقه قصردشت، در قالب عقد صلح عمری، نام خود را در فهرست حامیان حوزه بهداشت و درمان استان فارس ثبت کردند.

دو خواهر نیکوکار با نام‌های زهره و مهرانگیز دعوت‌الحق، یک باب منزل مسکونی واقع در قصردشت شیراز را با هدف بهره‌برداری در بخش بهداشت و درمان به این مجمع واگذار کردند. این ملک به مساحت ۲۳۰ متر مربع و با نیت زنده‌نگه‌داشتن یاد مرحوم میرزا عبدالله دعوت‌الحق اختصاص یافته است.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس امروز سه‌شنبه، پنجم اسفند در آیین امضای این صلحنامه با اشاره به شیوه‌های مشارکت خیرین در توسعه زیرساخت‌های درمانی اظهار کرد: بخشی از نیکوکاران، املاک خود را در زمان حیات به‌صورت قطعی به مجموعه سلامت اهدا می‌کنند و گروهی دیگر از طریق عقد صلح عمری، انتقال مالکیت را برای پس از دوران حیات خود پیش‌بینی می‌کنند.

علی‌اکبر رامجردی با بیان اینکه در قالب صلح عمری، حقوق انتفاع ملک تا پایان عمر برای واقف محفوظ می‌ماند، افزود: تنظیم این‌گونه اسناد با نظارت کارشناسان حقوقی انجام شده و پس از طی مراحل قانونی در دفاتر اسناد رسمی ثبت می‌شود تا از هرگونه ابهام حقوقی جلوگیری شود.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس در ادامه همچنین با اشاره به عملکرد بیش از دو دهه‌ای این نهاد مردمی اعلام کرد: طبق آمارهای ثبت‌شده، تاکنون ۴۹۳ فقره ملک شامل زمین و واحدهای مسکونی، با ارزشی بالغ بر یک‌هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان، از سوی خیرین به حوزه سلامت استان اهدا شده است.

به گفته وی، این املاک در تأمین پشتوانه ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی، اقامتگاه‌های همراه بیمار و دیگر زیرساخت‌های مرتبط با سلامت مورد استفاده قرار گرفته و بر اساس نیات تصریح‌شده در صلح‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌ها تخصیص یافته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۰:۴۱

افرین براین انسانهای پاکنهاد ومردم دوست ووطن پرست که باوجدان پاک‌دارایی خودرادرجهت‌سلامتی هم وطنان در طبق اخلاص میگذارندوچراغ‌راه‌ برای دیگرخیراندیشان میشوند انشااله که دولت اعتبارراه اندازی ان راداشته باشد

avatar
دیروز ۱۰:۴۷

قبلاً هم کسان دیگری در شیراز این کار را انجام داده اند ولی علوم پزشکی استفاده درستی از آنها نمی کند

avatar
دیروز ۱۰:۵۷

تامین حوزه سلامت بعهده دولت میباشد، این خیرین بعضی هاشون فکر نمیکنند باید بداد فقرا که نون شب ندارند برسند

avatar
دیروز ۱۲:۲۸

اگه ک کسی واقعا بخشنده هست و میخواهد جاش توی بهشت باشد چرا دست چنتا جوان را نمی‌گیری ک بخاطر بی پولی نمی‌توانند ازدواج کنند یا عقد هستند و بخاطر یک وام دوسال است ک یک پا در هوا مانده‌اند و نمی‌توانند عروسی بگیرند و بروند سر زندگی خودشان

avatar

روح بزرگ و بخشنده چنین پاک ایشان قابل ستایش است خداوند مرحوم میرزا عبدالله دعوت الحق رحمت عنایت فرماید پدر بهشت برین همجوار حضرت علی ع باشند انشاءالله خوشا دل مهربان دوست بخشنده خواهران دعوت الحق فداشون بشم

avatar
دیروز ۱۴:۳۷

ب نظر من به یه خونواده ک نیاز مند بودند می بخشیدند ثوابش بیشتر بود

avatar
دیروز ۱۵:۱۱

انشالله که خدای بزرگ سلامتی به این دو خواهر بزرگوار و نیکوکار اعطا بفرماید ،