• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد مطلب: 1404120603488
  • منبع : نمایندگی خوزستان

بازداشت ۴ کارمند دولتی در خوزستان به اتهام اختلاس

بازداشت ۴ کارمند دولتی در خوزستان به اتهام اختلاس

ایسنا/خوزستان معاون دادستان مرکز استان خوزستان از دستگیری چهار نفر از کارکنان یکی از ادارات دولتی استان به اتهام اختلاس خبر داد.

حمید ناصری اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست‌های قوه قضاییه و با هدف صیانت از بیت‌المال و مقابله قاطع با مفاسد مالی و اقتصادی، چهار نفر از کارکنان یکی از ادارات دولتی استان خوزستان شناسایی و بازداشت شدند

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان در روز چهارشنبه ۶ اسفندماه، وی با بیان اینکه تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد، تصریح کرد: با متهمان این پرونده مطابق قانون و بدون هیچ‌گونه ملاحظه‌ای برخورد خواهد شد و در صورت احراز جرایم دیگر یا شناسایی افراد مرتبط، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.

ناصری تأکید کرد: نتایج نهایی رسیدگی به این پرونده پس از تکمیل تحقیقات، متعاقباً به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان مصمم است با متخلفان و هرگونه فساد و سوءاستفاده از بیت‌المال قاطعانه، صرف‌نظر از جایگاه و موقعیت شغلی، برخورد کند.

انتهای پیام