• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404120603595
  • خبرنگار : 71588

طرح دموکرات‌های آمریکا درباره کمک نظامی‌ مشروط به تل‌آویو

طرح دموکرات‌های آمریکا درباره کمک نظامی‌ مشروط به تل‌آویو

آمریکا پیش‌نویس قانونی را پیشنهاد داد که بدون تعهد به آتش‌بس در غزه، هیچ کمک نظامی‌ای به رژیم صهیونیستی نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، ۲۶ قانون‌گذار دموکرات پیش‌نویس قانونی را ارائه کرده‌اند که محدودیت‌هایی بر کمک‌های نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی اعمال می‌کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، در این طرح قانون مقرر شده است که دولت آمریکا موظف شود هر ۹۰ روز یک بار به کنگره گزارشی درباره میزان پایبندی رژیم صهیونیستی به بندهای آتش‌بس در غزه ارائه دهد و بر اساس آن، هرگونه نقض این موارد منجر به ممنوعیت انتقال سلاح خواهد شد.

همچنین این طرح قانون، دولت را از اختیار انتقال ۱۰ میلیارد دلار به «شورای صلح» محروم می‌کند؛ موضوعی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته وعده آن را داده بود.

این درحالی است که روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد به نظر نمی‌رسد که این طرح قانون شانس واقعی برای تصویب در کنگره داشته باشد که تحت کنترل جمهوری‌خواهان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha