• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404120603801
  • خبرنگار : 71038

با اشاره به تهدیدهای آمریکا علیه ایران؛

سفیر ایران در تونس: آماده دفاع از خود تا پشیمان کردن مهاجمان هستیم

سفیر ایران در تونس: آماده دفاع از خود تا پشیمان کردن مهاجمان هستیم
میرمسعود حسینیان سفیر ایران در تونس

سفیر ایران در تونس درباره تهدیدات اخیر آمریکا علیه ایران گفت: تهران خواستار و آغاز کننده جنگ نیست اما در صورتی که هدف جنگ تحمیلی قرار بگیرد آماده دفاع از خود تا پشیمان کردن مهاجمان است.

 به گزارش ایسنا، میرمسعود حسینیان سفیر ایران در تونس در گفت‌وگو با رادیو ملی این کشور با اشاره به سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای همسایه و آفریقایی، افزایش روابط گردشگری دو کشور با لغو روادید گردشگری و تلاش‌ها برای گسترش روابط تجاری دو کشور از جمله در زمینه صادرات دارو به تونس و واردات روغن زیتون را نمونه‌هایی از روند مثبت مناسبات دو کشور ارزیابی کرد.  

این دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در خصوص سیاست منطقه‌ای کشورمان با تاکید بر سیاست اصولی تقویت همکاری‌ها با کشورهای همسایه و اسلامی، روابط کشورمان با همسایگان را بسیار خوب توصیف و در این چارچوب به تلاش‌های کشورهای همسایه برای جلوگیری از اقدامات دیوانه‌وار رئیس جمهور آمریکا علیه کشورمان اشاره کرد.  

حسینیان درباره تهدیدات اخیر آمریکا علیه ایران با اشاره به اثبات توانمندی‌های دفاعی و تهاجمی کشورمان با تسلیحات کاملاً بومی در جنگ 12 روزه و درخواست مهاجمان از ایران برای آتش بس، اعلام کرد، ایران خواستار و آغاز کننده جنگ نیست اما در صورتی که هدف جنگ تحمیلی قرار بگیرد آماده دفاع از خود تا پشیمان کردن مهاجمان است.

سفیر ایران در تونس هشدار داد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، هرگونه جنگ با کشورمان، جنگی منطقه‌ای خواهد بود و در عین حال، بیشترین خسارات را در این جنگ آمریکا متحمل خواهد شد که دارای پایگاه های نظامی و منافع متعددی در منطقه است.

وی درباره مساله فلسطین و شورای صلح که تشکیل آن به تازگی از سوی آمریکا اعلام شد با اشاره به تاریخچه رژیم صهیونیستی و اشغالگری آن و حمایت آمریکا از گسترش این اشغالگری، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره حامی حقوق مردم فلسطین بوده و از آتش بسی که باعث پایان یافتن قتل مردم فلسطین می شود حمایت کرده است، اما هدف از شورای صلح نه حل و فصل مساله فلسطین بلکه در راستای تضعیف سازمان ملل متحد است و اینکه ترامپ می‌خواهد این شورا متکی به شخص وی باشد و چنین شوراهایی نمی‌توانند مسائل جامعه بین‌المللی را حل کند.  

حسینیان با دفاع از حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، به تفاوت بین سلاح هسته‌ای و انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برای مصارف پزشکی، کشاورزی و ... اشاره و تاکید کرد: بیشترین میزان بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی از تاسیسات هسته‌ای ایران انجام شده و حمله آمریکا به تاسیسات ایران در جنگ 12 روزه کاملاً غیرقانونی بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha