• پنجشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404120704408
  • خبرنگار : 71933

رایزنی السودانی و طالبانی درباره تشکیل دولتی کارآمد در عراق

رایزنی السودانی و طالبانی درباره تشکیل دولتی کارآمد در عراق

نخست وزیر عراق و رئیس حزب اتحادیه میهنی کردستان درباره تشکیل دولتی توانا بر تکمیل روند توسعه و بازسازی رایزنی کردند.

به گزارش ایسنا، «محمد شیاع السودانی»،  نخست وزیر عراق و «بافل طالبانی»، رئیس حزب اتحادیه میهنی کردستان روز پنجشنبه دیدار کردند.

در این دیدار اوضاع کلی عراق بررسی و بر لزوم تداوم هماهنگی و همکاری میان نیروهای سیاسی برای مقابله با چالش‌های مختلف و پشتیبانی از طرح‌های توسعه‌ای و اصلاحاتی در راستای تقویت ثبات در سراسر کشور تاکید شد.

طرفین بر رویکرد یکپارچه نیروهای سیاسی ملی و همکاری با مسئولیتی مشترک برای تکمیل تعهدات قانونی و تشکیل دولتی توانا بر تکمیل روند بازسازی و توسعه که بازتاب مثبت بر زندگی شهروندان در سراسر عراق داشته باشد تاکید کردند.

این دیدار در حالی انجام می‌شود که با وجود گذشت مهلت قانونی، نیروهای سیاسی عراق هنوز رئیس جمهور و نخست وزیر این کشور را انتخاب نکردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha