• جمعه / ۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد مطلب: 1404120804788
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

پلیس فتا: کدهای دریافتی در برنامه شاد را به دیگران واگذار نکنید

پلیس فتا: کدهای دریافتی در برنامه شاد را به دیگران واگذار نکنید

ایسنا/آذربایجان شرقی پلیس فتا آذربایجان شرقی طی هشداری از عموم مردم خواست کدهای دریافتی در برنامه شاد را به دیگران واگذار نکنید.

سرهنگ اکبر محمدجعفری در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: طی هفته جاری تعداد کثیری از والدین دانش آموزان به پلیس فتا استان مراجعه و عنوان کردند که در برنامه شاد از افراد ناشناس پیامی دریافت می‌کنند که حاوی یک کد فعال سازی بوده و فرد پیام دهنده اعلام می‌کند که آن کد را باید در اختیار ما بگذارید و در صورتی که این کار را انجام ندهید از نمرات درسی فرزند شما کسر خواهد شد. 

وی ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان مشخص شد، افراد کلاهبردار و مجرمان سایبری با سوءاستفاده از نام مدیران و مسئولان آموزشی و جعل حساب کاربری به اکانت شاد دانش آموزان و والدین آنها پیام داده و کدهای فعالسازی را خواستار می شوند در حالی که هیچ مدیر یا مسئولی از کاربران فعال در شاد کدفعال سازی درخواست نمی‌کند و این کار توسط مجرمان سایبری صورت می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس در روز جمعه ۸ اسفند، رئیس پلیس فتا استان توصیه کرد: کاربران فضای مجازی از ارائه کدهای فعال سازی یا کد تائید به دیگران برای ورود به برنامه شاد و سایر اپلیکیشن‌ها به جد خودداری کرده و تحت هیچ شرایطی آن کد را در اختیار هیچ فردی قرار ندهند و حتما در شبکه‌های اجتماعی تائید دومرحله‌ای خود را فعال کنند.

انتهای پیام