میثم اکبری در تشریح ابن خبر اظهار کرد: در ادامه اقدامات جدی و قانونی دستگاه قضا برای مقابله با حفاریهای غیرمجاز و صیانت از میراث فرهنگی، حسب اطلاعات واصله مبنی بر حضور و فعالیت چند حفار غیرمجاز در بخش بندپی، پیگیری موضوع در دستور کار ویژه دادگستری گرفت.
رئیس دادگستری بخش بندپی بابل افزود: در این راستا با صدور دستور قضایی و طی عملیات مشترک نیروی انتظامی و ضابطان قضایی سپاه، پنج متهم که طی چند روز گذشته به شکل غیرقانونی اقدام به حفاری میکردند، شناسایی و بازداشت شدند.
اکبری خاطرنشان کرد: در این عملیات، حضور پنج متهم که از اهالی شهرهای همجوار بودند به همراه دستگاه گنج یاب و ادوات و ابزار حفاری غیرمجاز از طریق دوربینهای پایش تصویری مورد شناسایی قرار گرفته و این افراد بازداشت شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران در روز شنبه ۹ اسفند، وی تاکید کرد: برای متهمین پرونده قضایی تشکیل شده و اقدامات قانونی و تحقیقات گسترده برای شناسایی مرتبطین احتمالی ادامه دارد.
انتهای پیام



نظرات