بلوطی میرزا در گفتوگو با ایسنا، افزود: با وجود موانع منطقهای، ترخیص سریع کالاهای اساسی نظیر گندم، ذرت و برنج در اولویت اصلی گمرکات بهویژه سیستان و بلوچستان قرار داشته تا امنیت غذایی کشور خدشهدار نشود.
وی بیان کرد: تمامی گمرکات سیستان و بلوچستان با عزمی راسخ و بدون کوچکترین وقفه، فعالیتهای معمول خود را در تمامی بخشها ادامه میدهند.
همچنین فرماندار زاهدان نیز گفت: ذخایر سوخت، نان و کالاهای اساسی کافی و برای شهروندان فراهم است.
جمشید رخشانی نسب بیان کرد: بحث جنگ قابل پیشبینی بود و مقامات از پیش میدانستند که ممکن است چنین اقداماتی رخ دهد. ما ذخایر مطمئن داریم و همه بخشها، از جمله شهرداری، آمادهاند.
وی افزود: در زمینه سوخت مشکلی نداریم، همچنین تمامی نانواییها موظف شدهاند تا زمانی که یک نفر هم در صف باشد، باز باشند.
جمشید رخشانی نسب تأکید کرد: آرامش مردم در این شرایط رمز موفقیت است. شهروندان نباید تحت تأثیر التهاب اولیه قرار بگیرند و باید با رعایت نکات ایمنی، از تجمع در محل حادثه و حضور در مناطق مشکوک خودداری کنند.
انتهای پیام

