• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404121206830

با گسترش درگیری در منطقه

فعالیت روبوتاکسی چینی در دوبی متوقف شد

فعالیت روبوتاکسی چینی در دوبی متوقف شد

شرکت چینی «وی راید» (WeRide) که در زمینه رانندگی خودران فعالیت می‌کند، در پی تشدید درگیری آمریکا و اسرائیل با ایران، فعالیت ناوگان روبوتاکسی خود را در دوبی به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش ایسنا، شرکت‌های روبوتاکسی چینی در سال‌های اخیر به عنوان یکی از اولین پایگاه‌های توسعه خارجی خود، به خلیج فارس هجوم آورده‌اند و جذب محیط نظارتی دوستانه و تقاضای زیاد برای خدمات اشتراک خودرو شده‌اند.

شرکت «وی راید»  که از سال ۲۰۲۱ خدمات روبوتاکسی را در منطقه ارائه می‌دهد، روز سه‌شنبه اعلام کرد که ناوگان روبوتاکسی این شرکت در ابوظبی و ریاض به فعالیت‌های تجاری عمومی و مسافری منظم خود ادامه می‌دهد.  تمام کارمندانش در این منطقه در حال حاضر از خانه کار می‌کنند و برای اطمینان از ایمنی و رفاه خود، رفت و آمد غیرضروری را محدود می‌کنند.

دو شرکت بزرگ دیگر روبوتاکسی چینی «آپولو گو» (Apollo Go) بایدو و «پونی ای آی» (Pony.ai) هر دو در حال نظارت بر وضعیت منطقه هستند.

در بیانیه «آپولو گو»  آمده است که این شرکت «در هماهنگی نزدیک با نهادهای نظارتی محلی بوده و خدمات خود را در صورت نیاز تنظیم خواهد کرد تا ایمنی مداوم کارکنان ما و واکنش منظم به محیط محلی تضمین شود.»

واحد روبوتاکسی بایدو خدمات تجاری روبوتاکسی را در ژانویه در ابوظبی راه‌اندازی کرد.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت «پونی ای آی» فعالیت‌های آزمایش جاده‌ای خود را در دوحه و دوبی به حالت تعلیق درآورده بود اما آزمایش‌های خود را روز دوشنبه در دوحه از سر گرفت. این شرکت اعلام کرد همچنان در مرحله آزمایش در منطقه است و آزمایش‌های خود را در دبی «در زمان مناسب» از سر خواهد گرفت.

انتهای پیام