• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404121207162

سازمان ملل خواستار پاسخگویی در قبال حمله به مدرسه در میناب شد

سازمان ملل خواستار پاسخگویی در قبال حمله به مدرسه در میناب شد

سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که این نهاد خواستار پاسخگویی در قبال حمله مرگبار به یک مدرسه دخترانه در شهر میناب ایران است.

به گزارش ایسنا، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: فکر نمی‌کنم بتوانیم واژه‌هایی به اندازه کافی قوی برای محکوم کردن اینکه کودکان می‌میرند، وقتی کودکان در یک مدرسه می‌میرند، پیدا کنیم. باید برای غیرنظامیانی که در این درگیری و سایر درگیری‌ها کشته می‌شوند، پاسخگویی وجود داشته باشد.

به نقل از سایت ریانووستی، سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد که طرف‌های درگیری موظف به رعایت و احترام به قوانین بین‌المللی بشردوستانه هستند که شامل هدف قرار ندادن مدارس، زیرساخت‌های غیرنظامی و البته کودکان می‌شود.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه اعلام کرد که شمار قربانیان حمله آمریکا و اسرائیل به یک مدرسه ابتدایی دخترانه در میناب ایران به ۱۷۱ تن افزایش یافته است.

مدرسه دخترانه "شجره طیبه" روز شنبه هدف این حمله متجاوزانه قرار گرفت.

آمریکا و اسرائیل حملاتی را به اهدافی در داخل ایران از جمله تهران انجام دادند که گزارش‌هایی از تخریب و تلفات غیرنظامی در پی داشته است. 

انتهای پیام