• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404121307501

مدیر کل بنیاد شهید استان:

تعداد شهدای مدافع وطن در تجاوز آمریکایی - صهیونیستی در خراسان شمالی به ۷ نفر رسید

تعداد شهدای مدافع وطن در تجاوز آمریکایی - صهیونیستی در خراسان شمالی به ۷ نفر رسید

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل بنیاد شهید خراسان شمالی گفت: تعداد شهدای مدافع وطن در تجاوز آمریکایی_صهیونیستی در این استان به هفت نفر رسید.

محمدزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: دو نفر از شهدای این استان امروز و روز گذشته در شهرهای شیروان و اسفراین تشییع و خاکسپاری شدند.

وی افزود: سیدعلی پسندیده از دیگر شهدای این استان از شهرستان شیروان در بمباران‌های شهر تهران به شهادت رسید که در این شهر به خاک سپرده می‌شود.

محمدزاده ادامه داد: سرباز وظیفه مهدی شعبانی از روستای نقدو از توابع شهرستان شیروان از دیگر شهدای این استان است که محل خدمت او تیپ ۱۸۱ زرهی نیروی زمینی ارتش اسلام آباد کرمانشاه بوده و به شهادت رسیده است.

وی گغت: محمد وثوقی راد که متعلق به هوانیروز بود و در کرمان به شهادت رسید از دیگر شهدای این استان است. شهید وثوقی راد اهل شهرستان شیروان است.

وی ادامه داد: شهید امیر بهادرمایوان از شهر بجنورد از دیگر شهدای تجاوز آمریکایی_صهیونیستی است که به شهادت رسید. این شهید والامقام متعلق به نداجا  بوده و در چابهار به شهادت رسیده و در بجنورد تشییع و خاکسپاری می‌شود.

وی شهید آدینه زاده از شهر بجنورد را از دیگر شهدای این تجاوز اعلام کرد.

محمدزاده بیان کرد: شهیدان نکوئی و ابراهیمی نیز امروز و روز گذشته در استان تشییع و به خاک سپرده شدند.
انتهای پیام