حجتالاسلام والمسلمین حسین ملکمکان چهارشنبه ۱۳ اسفند در جمع خبرنگاران گفت: مراسم تشییع پیکر ۱۲ شهید حملات جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی فردا پنجشنبه، ۱۴ اسفند از میدان امام حسین (ع) به سمت حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این شهدا شماری از فرماندهان، نیروهای نظامی و انتظامی و مردم بیگناه هستند که در حملات اخیر جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی در ماه مبارک رمضان به شهادت رسیدند، افزود: مراسم مذکور ساعت ۹ صبح فردا از محل میدان امام حسین(ع) آغاز خواهد شد.
ملکمکان ادامه داد: این مراسم به میدان شهدا و چهارراه پیروزی حرکت کرده و تا حرم مطهر شاهچراغ(ع) ادامه مییابد و پس از اتمام مراسم و نماز، پیکر شهدا به منظور انتقال به شهرستانها یا تدفین در شیراز، جابهجا خواهند شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان از مردم شریف استان فارس برای حضور پررنگ و باشکوه در این وداع با پیکر شهدا دعوت به عمل آورد.
انتهای پیام

