• جمعه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد مطلب: 1404121508875

هم‌صدا با ملت؛ راهپیمایی ضدصهیونیستی مردم ورامین

هم‌صدا با ملت؛ راهپیمایی ضدصهیونیستی مردم ورامین

ایسنا/تهران مردم شهیدپرور ورامین روز جمعه ۱۵ اسفند هم‌صدا با سراسر کشور، با حضور پرشور در راهپیمایی محکومیت جنایات آمریکایی–صهیونیستی، بار دیگر انزجار خود را از سیاست‌های توسعه‌طلبانه و جنایتکارانه این رژیم‌ها اعلام کردند.

 تجمع مردمی از ساعاتی پیش از ظهر امروز با حضور اقشار مختلف مردم، از پیر و جوان گرفته تا خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران،ضض بسیجیان و اقشار مختلف مردم ولایتمدار این شهرستان آغاز شد. شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران، پلاکاردهایی با مضامین اعتراضی و تصاویر شهدای مقاومت، خیابان‌های منتهی به محل تجمع را سراسر شور و شعور حسینی کردند.

در این راهپیمایی، شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای کوبنده «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، خشم و انزجار خود را نسبت به سیاست‌های خصمانه و مداخله‌جویانه کاخ سفید و جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در منطقه اعلام داشتند. فضای راهپیمایی یکپارچه طنین‌انداز شعارهای استکبارستیزی بود و جمعیت حاضر با مشت‌های گره‌کرده، هم‌صدا با یکدیگر بر ادامه راه شهدا و حمایت از ملت‌های مظلوم منطقه تأکید کردند.

هم‌صدا با ملت؛ راهپیمایی ضدصهیونیستی مردم ورامین

این حضور گسترده نشان‌دهنده تداوم وفاداری مردم ورامین به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ایستادگی آنان در برابر ظلم و ستم بین‌المللی بود. معترضان با نمایش تصاویر شهدای مقاومت و پرچم‌های جبهه مقاومت، بر حمایت قاطع خود از ملت‌های مظلوم فلسطین و لبنان تأکید کردند و این حرکت را نمادی از وحدت جهان اسلام در برابر استکبار جهانی دانستند.

هم‌صدا با ملت؛ راهپیمایی ضدصهیونیستی مردم ورامین

در فرازهایی از این راهپیمایی، جمعیت با سر دادن بانگ‌های رسای «الله اکبر» و «لبیک یا حسین» جلوۀ معنوی و حماسی خاصی به مراسم بخشیدند. این شعارها که با هماهنگی و همراهی گسترده جمعیت همراه بود، همبستگی عمیق مردم با ارزش‌های دینی و انقلابی را به تصویر کشید.

هم‌صدا با ملت؛ راهپیمایی ضدصهیونیستی مردم ورامین

شرکت‌کنندگان در پایان این آیین، با قرائت قطعنامه‌ای، ضمن محکومیت شدید جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه و لبنان، از جامعه بین‌الملل خواستند تا در برابر این اقدامات غیرانسانی سکوت اختیار نکرده و برای توقف نسل‌کشی و نقض آشکار حقوق بشر وارد عمل شود. در این بیانیه بر استمرار حمایت از ملت‌های مظلوم منطقه و تداوم ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی استکبار جهانی تأکید شد.

هم‌صدا با ملت؛ راهپیمایی ضدصهیونیستی مردم ورامین

گفتنی است این راهپیمایی در فضایی کاملاً آرام، منسجم و پرشور برگزار شد و مردم با رعایت نظم کامل، مسیر تعیین‌شده از مسجد جامع ورامین تا میدان امام خمینی (ره) را طی کردند. حاضران در پایان نیز بار دیگر با فریادهای رسای «الله اکبر» و شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» بر عزم راسخ خود برای مقابله با دشمنان انقلاب تأکید کردند.

انتهای پیام