جمعه ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۵:۳۰
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
راهپیمایی محکومیت جنایات آمریکا و اسرائیل و ابراز ارادت به رهبر شهید انقلاب در ارومیه

با حضور نمازگزاران ارومیه صورت گرفت؛

راهپیمایی محکومیت جنایات آمریکا و اسرائیل و ابراز ارادت به رهبر شهید انقلاب در ارومیه

آذربایجان غربی (ایسنا) - همزمان با سراسر کشور جمعه ۱۵ اسفند راهپیمایی محکومیت جنایات بی‌سابقه آمریکا و رژیم صهیونسیتی و ابراز ارادت به رهبر شهید انقلاب اسلامی بعد از نماز جمعه با حضور پرشور مردم ولایی ارومیه از مقابل مصلای امام خمینی در مسیر خیابان پزشکیان با تشییع پیکر جمعی از شهدا در محکومیت جنایات اخیر رژیم صهیونیستی _آمریکایی برگزار شد.

خیل کثیری از نمازگزاران با در دست داشتن تمثال امام شهیدمان آیت الله خامنه‌ای با فریاد «مرگ بر اسرائیل، «مرگ بر آمریکا»، «آذربایجان اویاخدی، انقلابا دایاخدی» اتحاد و همبستگی خود را به نمایش گذاشتند. 

مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور ارومیه با حضور باشکوه در این راهپیمایی ضمن ادای احترام به شهدا با به اهتزاز درآوردن پرچم‌ مقدس جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر حماسه‌ای بی‌نظیر از وفاداری خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی را خلق کردند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها