• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404121609435

معاون استاندار هرمزگان خبر داد

تجاوز آمریکایی صهیونیستی به یکی از زیرساخت‌های تأمین آب در قشم

تجاوز آمریکایی صهیونیستی به یکی از زیرساخت‌های تأمین آب در قشم

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از تجاوز آمریکایی صهیونیستی به یکی از زیرساخت‌های تأمین آب جزیره قشم خبر داد و گفت: در پی این حمله، تأمین آب ۳۰ روستای این جزیره با چالش مواجه شده است.

احمد نفیسی ضمن تسلیت شهادت قائد شهید امت و محکومیت اقدامات خصمانه دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در هدف قرار دادن مراکز غیرنظامی اظهار کرد: متأسفانه شب گذشته دشمن متجاوز آمریکایی ـ صهیونیستی در اقدامی جنایتکارانه یکی از آب‌شیرین‌کن‌های جزیره قشم را هدف قرار داد. در این حمله، آب‌شیرین‌کن و بخشی از تأسیسات شرکت آب و برق مپنا که روزانه بین ۱۲ تا ۱۵ هزار لیتر از آب مورد نیاز جزیره قشم و روستاهای تابعه را تأمین می‌کرد، مورد اصابت قرار گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با بیان اینکه این تأسیسات نقش مهمی در تأمین آب شرب منطقه داشت، تأکید کرد: در حال حاضر تأمین آب در ۳۰ روستا از بخش‌های مرکزی، حرا و شهاب قشم با چالش مواجه شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان در روز شنبه ۱۶ اسفند، نفیسی با محکوم کردن این اقدام غیرانسانی خاطرنشان کرد: مردم نگران نباشند و مسئولان استان با تمام توان در حال پیگیری و اتخاذ تدابیر لازم برای تأمین آب مورد نیاز مناطق آسیب‌دیده هستند.

انتهای پیام