• سه‌شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404121911590

استاندار اردبیل خبر داد

فعال بودن واحدهای تولیدی و صنایع غذایی اردبیل/ اعمال تخفیفات ویژه مراکز اقامتی به مسافران

فعال بودن واحدهای تولیدی و صنایع غذایی اردبیل/ اعمال تخفیفات ویژه مراکز اقامتی به مسافران

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل از فعالیت همه واحدهای تولیدی استان در بخش‌های مختلف صنعتی، اقتصادی و تولید صنایع غذایی در شرایط کنونی کشور خبر داد.

مسعود امامی یگانه ۱۹ اسفند در حاشیه بازدید اعضای قرارگاه اقتصادی استان از واحدهای تولید کنسرو و غذای نیمه‌آماده، اظهار کرد: این واحدها علاوه بر تولید نیاز داخلی استان، نیازمندی‌های سایر استان‌های کشور را تأمین کرده و در وضعیت فعلی کشور بی‌وقفه به تولید مشغول هستند.

وی افزود: شاهد حضور مسافران و میهمانانی از اقصی نقاط کشور و به‌ویژه تهران در استان اردبیل هستیم که تمهیدات لازم در بازار و حوزه‌های تولید و تأمین کالاهای اساسی برای جلوگیری از بروز مشکل اندیشیده شده است.

استاندار اردبیل بیان کرد: در همین راستا، قرارگاه اقتصادی استان به‌صورت روزانه با موضوعات مهم از جمله تأمین اقلام مورد نیاز مردم، نهاده و آرد با حضور فرمانداران در همه شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

امامی یگانه با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در زمینه تأمین اقلام و نیازمندی‌های مردم نداریم، ادامه داد: نظارت‌های مستمر اکیپ‌های مختلف در همه شهرستان‌ها در دستور کار قرار دارد و از چند ماه قبل هم پشتیبانی مورد نیاز برای تأمین کالاهای اساسی را در دستور کار قرار داده بودیم.

وی به پیگیری‌های انجام‌ گرفته برای پرداخت مطالبات و حقوق کارگران اشاره کرد و از روند عادی اقدامات در بخش تولید و پرداخت مطالبات کارگران در حوزه‌های اقتصادی و صنعتی خبر داد.

استاندار اردبیل اقدامات پیش‌بینی‌شده برای حمایت از مصرف‌کنندگان را یادآور شد و تصریح کرد: تأمین و عرضه میوه شب عید، دایر شدن روستابازار و نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با قیمت‌های پایین‌تر از قیمت بازار، از جمله اقداماتی است که تا پایان سال انجام و استمرار می‌یابد.

امامی یگانه همچنین از اختصاص مشوق‌های لازم برای واحدهای گردشگری استان خبر داد و گفت: با همت فعالان این واحدها، تخفیفات ویژه‌ای به میهمانانی که در استان اردبیل حصور دارند، اعمال می‌شود که جای قدردانی دارد.

وی اظهار کرد: تلاش ما و همه دستگاه‌های عضو قرارگاه اقتصادی و فرمانداران این است که در شرایط جنگی که بر کشور ما تحمیل شده، خدمت‌رسانی‌های لازم را به مردم ارائه داده و از بروز کمبودهای احتمالی جلوگیری کنیم.

انتهای پیام