• سه‌شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404121911888

استاندار خبر داد

ذخیره‌ ۷۰ میلیون لیتر گازوئیل و تأمین پایدار سوخت در مازندران

ذخیره‌ ۷۰ میلیون لیتر گازوئیل و تأمین پایدار سوخت در مازندران

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: درباره تأمین سوخت برای مردم، هیچ مشکلی نداریم، بیش از ۷۰ میلیون لیتر گازوئیل ذخیره‌سازی شده است و جای هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه نیست.

مهدی یونسی رستمی در تشریح آخرین وضعیت عملکرد بندر امیرآباد، اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته، وضعیت به شرایط عادی بازگشته است.

استاندار مازندران با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده و اقدامات صورت گرفته در بندر امیرآباد، گفت: خروجی این بندر اکنون به میانگین روزانه ۸ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.

وی با بیان که بخشی از کامیون‌ها به بنادر جنوب از جمله بندر امام و چابهار اعزام شده‌اند تا روند انتقال نهاده‌ها در آنجا نیز انجام شود، افزود: روال کار بسیار خوب است و اکنون میانگین ۵۴۰ کامیون در بندر امیرآباد فعالیت دارند که آماری مطلوب محسوب می‌شود.

استاندار مازندران تصریح کرد: تاکنون ۳۰ شناور وارد بندر امیرآباد شده‌اند که تماماً حامل کالای اساسی هستند.

وی با اشاره به ثبت سفارش ۴۵ هزار تن روغن برای مازندران، خاطرنشان کرد: در لیست ورودی‌ها دو کشتی دیگر نیز مشاهده می‌شود که طی دو تا سه روز آینده به بندر امیرآباد خواهند رسید و در حال حاضر هیچ مشکلی در بحث تأمین و توزیع روغن وجود ندارد و تعداد کشتی‌های ثبت ‌نوبت‌شده به حالت عادی بازگشته است.

یونسی رستمی با تأکید بر اینکه نهاده‌های دامی به وفور وجود دارد، ادامه داد: برای جایگزینی و تخلیه بار، با انبارهای خارج از بندر صحبت شده و ظرفیت ۳۰۰ هزار تن در فضای بیرون پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در روز سه‌شنبه ۱۹ اسفند، استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود بر تأمین منظم سوخت تجهیزات بندر و همچنین ترخیص خودروهای منطقه آزاد تأکید کرد.

انتهای پیام