• سه‌شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404121911942

دبیر کمیسیون دانشجویی استان خبر داد

تشکیل «ستاد جنگ دانشگاهیان» در همدان

تشکیل «ستاد جنگ دانشگاهیان» در همدان

ایسنا/همدان دبیر کمیسیون دانشجویی استان همدان از تشکیل «ستاد جنگ دانشگاهیان» با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان خبر داد و هدف آن را سازماندهی منسجم ظرفیت‌های علمی، دانشجویی و دانشگاهی در شرایط جنگ ترکیبی دانست.

یزدان آزرمی شامکاه سه‌شنبه ۱۹ اسفند در جلسه کمیسیون دانشجویی استان از تشکیل ستاد جنگ دانشگاهیان خبر داد و اظهار کرد: این ستاد با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و با هدف ایفای نقش منسجم جامعه دانشگاهی در شرایط کنونی شکل می‌گیرد.

وی افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه کمیسیون دانشجویی استان، مقرر شد در هر یک از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، ستاد جنگ دانشگاه تشکیل شود و مجموع آنها در قالب «ستاد جنگ دانشگاهیان استان» فعالیت خود را دنبال خواهد کرد.

آزرمی با اشاره به نقش فعال جامعه دانشگاهی، تصریح کرد: جامعه دانشگاهی متشکل از دانشجویان، اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشگاه‌ها در ایام جنگ رمضان با همکاری مجموعه بسیج در حوزه‌های مختلف فعالیت‌های قابل توجهی داشته‌اند و با تشکیل این ستاد ضمن تقویت اقدامات پیشین، روندی هدفمند و سازمان‌یافته برای بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها در چارچوب مدیریت عالی استان شکل خواهد گرفت.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری همدان با تأکید بر ماهیت جنگ ترکیبی علیه کشور، گفت: در شرایطی که ملت ایران داغدار امام شهید خود است، اقشار مختلف جامعه ایرانی با روحیه‌ای مبتنی بر غیرت ملی، مقابل این تجاوز آشکار خواهد ایستاد.

وی همچنین با اشاره به انتخاب آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) از سوی مجلس خبرگان رهبری، بیعت باشکوه دانشگاهیان استان با ایشان را از جلوه‌های همبستگی جامعه دانشگاهی استان همدان در مقطع کنونی بیان کرد. 

انتهای پیام