• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد مطلب: 1404122512992

️بازنگری طرح هادی در ۱۲۶ روستای بوشهر تصویب شد

️بازنگری طرح هادی در ۱۲۶ روستای بوشهر تصویب شد

ایسنا/بوشهر مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، تهیه و بازنگری طرح هادی در ۱۲۶ روستا انجام شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

امیر برومند دوشنبه ۲۵ اسفند در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات بنیاد مسکن در توسعه روستاهای استان بوشهر اظهار کرد: تهیه و اجرای منظومه‌های روستایی در دو بخش از شهرستان گناوه انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه بارگذاری داده‌های مکانی طرح‌های هادی با هدف تسریع در خدمات‌رسانی به مردم ادامه دارد، افزود: تا کنون داده‌های مکانی (GIS) مربوط به ۳۸۱ طرح هادی روستایی در سامانه خطایاب ثبت و بارگذاری شده است.

وی همچنین از عملکرد مطلوب استان بوشهر در پاسخ‌گویی به استعلام‌های الکترونیکی خبر داد و تصریح کرد: استان بوشهر جزو استان‌های برتر کشور در پاسخ به استعلام متقاضیان در سامانه پنجره واحد مدیریت زمین شناخته شده است.

برومند، تحقق این دستاوردها را نتیجه تلاش‌های مستمر کارشناسان بنیاد مسکن و همکاری دستگاه‌های اجرایی دانست و ابراز امیدواری کرد این روند در جهت بهبود خدمات روستایی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان روستاها تداوم یابد.

انتهای پیام