• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۱
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 1404122815096

تاج: بازجوها به دختران ما پیشنهاد اغواکننده دادند/ تیم ملی باید تیم این مردم باشد

تاج: بازجوها به دختران ما پیشنهاد اغواکننده دادند/ تیم ملی باید تیم این مردم باشد

رئیس فدراسیون فوتبال بیان کرد: در جریان جام ملت‌های فوتبال آسیا در اتاق دوپینگ که فقط باید افسر دوپینگ حضور داشته باشد، بازجو فرستادند و به دختران ما پیشنهادات اغواکننده دادند.

به گزارش ایسنا، مهدی تاج در مراسم استقبال از تیم ملی فوتبال زنان که پنجشنبه شب، ۲۸ اسفند در میدان ولیعصر تهران برگزار شد، گفت: ترامپ وقتی از قدرت دفاعی ما مایوس شد و دید قدرت دفاعی ما کامل و محکم مقابل او ایستاده است، جدا از اینکه دختران ما را در میناب شهید کردند، قصد داشت دختران را در استرالیا هم به گروگان بگیرد.  

او افزود: اتفاقات ناجوانمردانه و بدی اتفاق افتاد و حتی در اتاق دوپینگ که فقط باید افسر دوپینگ حضور داشته باشد، بازجو فرستادند و به دختران ما پیشنهادات اغواکننده دادند.

تاج همچنین در پایان مراسم استقبال از تیم ملی زنان در جمع خبرنگاران گفت: مردم از دختران ما خوب تجلیل کردند و فدراسیون فوتبال هم قدردان آنهاست. همه دست به دست هم دادند و همه اینها به خاطر روح رهبر عزیز انقلاب بود که اعتقاد داشت این مملکت زمین نخواهد خورد. 

وی در ادامه گفت: آمریکا می‌خواست همه بازیکنان ما را نگه دارد و برنامه این بود همه تیم را به اسارت بگیرد. فدراسیون هم ورود کرد و نامه‌نگاری کرد. امروز هم ای‌اف‌سی نامه زد شرایط را توضیح داد و شهادت رهبر معظم انقلاب را هم تسلیت گفت.

او درباره حضور ایران در جام‌جهانی هم گفت: مسلما تیم ملی دو بازی در ترکیه انجام خواهد داد و این را می‌دانیم که مردم اصلا دوست ندارد بی رمقی را در تیم ملی ببینند. 

وی درباره وضعیت سردار آزمون هم گفت: صحبتی درباره فردی ندارم‌ اما تیم ملی باید تیم ملی این مردم باشد. ۹۰ درصد تیم ملی همینطور است و چنین روحیه‌ای در تیم ملی است.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال زنان از پنجم اسفند برای حضور در جام ملت‌های آسیا به استرالیا اعزام شد و روز گذشته از طریق مرز زمینی بازرگان وارد ایران شد.

انتهای پیام