دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۴
منبع: نمایندگی اصفهان
بازیکن تیم فوتسال پالایش‌نفت اصفهان: مشکلات‌مان در بازی‌های دوستانه مشخص شد

بازیکن تیم فوتسال پالایش‌نفت اصفهان: مشکلات‌مان در بازی‌های دوستانه مشخص شد

اصفهان (ایسنا) - دروازه‌بان تیم فوتسال پالایش‌نفت اصفهان با اشاره به جوان‌گرایی و استفاده بیشتر از بازیکنان بومی در این تیم گفت: بازی‌های دوستانه فرصت خوبی برای شناسایی و برطرف کردن نقاط ضعف است و پالایش‌نفت با وجود لیگ سخت‌تر، به دنبال کسب نتیجه‌ای بهتر از فصل گذشته است.

سجاد بابایی در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با شرایط این تیم در فصل جدید اظهار کرد: تیم جوانی داریم و یکی از نکات مثبت امسال این است که تلاش شده بیشتر بازیکنان بومی اصفهان باشند. ما نیز تمرینات‌مان را آغاز کردیم و تمرینات خوبی داشتیم و چهار بازی دوستانه خوب‌هم انجام دادیم.

وی افزود: شکست در بازی‌های دوستانه طبیعی است و بهتر است این باخت‌ها در همین بازی‌ها رقم بخورد تا بتوانیم نقاط ضعفمان را پیدا و برطرف کنیم. هنوز کمی کار داریم، اما به‌مرور زمان و با کمک همه اعضای تیم رو به‌جلو حرکت می‌کنیم تا بتوانیم نسبت به سال گذشته نتیجه بهتری کسب کنیم.

دروازه‌بان پالایش‌نفت اصفهان درباره اهمیت دیدارهای دوستانه بیان کرد: بازی‌های دوستانه خیلی تأثیرگذار هستند. در این مسابقات کارهای تاکتیکی و بدنی را انجام می‌دهیم تا بتوانیم خودمان را ارزیابی کنیم و نقاط ضعف و قوت‌مان را پیدا کنیم. هدف‌مان این است که از نقاط قوت خود در بازی‌های رسمی استفاده کنیم و نقاط ضعف را نیز برطرف کنیم.

بابایی در رابطه با عملکرد شخصی خود و دعوت به تیم ملی در فصل جدید نیز گفت: تلاش می‌کنم عملکردم همیشه رو به بالا باشد و در یک روند ثابت قرار بگیرم و نوسان زیادی نداشته باشم. آمار و ارقام هم در این میان مهم است و همیشه سعی کردم تعداد گل‌های خورده تیممان کمتر باشد و در تیمم مثمرثمر باشم. در نهایت هرچه خدا بخواهد همان می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال شرایط سخت‌تر است، گفت: بازیکنان بین تیم‌های مختلف پخش شدند و تیم‌ها نیز سرمایه‌گذاری بیشتری کردند. به نظرم امسال نسبت به سال‌های گذشته لیگ سخت‌تری داریم و باید جلو برویم و ببینیم خدا چه می‌خواهد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها