• جمعه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1404122915207

نماز عید فطر در سرزمین های فلسطینی همراه با حملات و هجوم نظامیان صهیونیست

نماز عید فطر در سرزمین های فلسطینی همراه با حملات و هجوم نظامیان صهیونیست

همزمان با فرا رسیدن عید سعید فطر، منابع محلی امروز (جمعه) از برگزاری نماز عید توسط فلسطینیان در میان هجوم و سرکوب شدید نظامیان صهیوینست خبر دادند.

به گزارش ایسنا، منابع محلی گزارش دادند که صدها فلسطینی پس از جلوگیری نیروهای اسرائیلی از ورود آن‌ها به مسجد الاقصی، نماز عید فطر را در خیابان‌های شهر قدس برگزار کردند.

منابع محلی در قدس گزارش دادند که نیروهای رژیم صهیونیستی همزمان با بسته شدن مسجد الاقصی، به نمازگزاران در منطقه «باب الساهره» حمله کرده و به سمت آن‌ها گاز اشک‌آور شلیک کردند.

بر اساس این گزارش، این اقدام در ساعات اولیه صبح عید فطر و در حالی صورت گرفت که شهروندان فلسطینی قصد برگزاری نماز عید در نزدیکی مسجد الاقصی را داشتند.

با وجود فشارها و محدودیت‌های رژیم صهیونیستی نمازگزاران همچنین در منطقه «باب ‌الاسباط» در مجاورت مسجد الاقصی برای اقامه نماز عید فطر تجمع کردند.

منابع محلی در استان قدس نیز اعلام کردند که نیروهای رژیم اشغالگر از برگزاری نماز عید فطر در منطقه «باب ‌العامود» جلوگیری کردند.

این منابع تاکید کردند که نظامیان صهیونیست به سمت فلسطینیانی که قصد داشتند نماز عید را در نزدیکی مسجد الاقصی اقامه کنند، گاز اشک‌آور شلیک کردند.

از سوی دیگر، منابع محلی اعلام کردند که تنها تعداد محدودی از نمازگزاران موفق شدند نماز عید فطر را در حرم ابراهیمی در شهر الخلیل برگزار کنند.

برخی منابع نیز از برگزاری نماز عید فطر توسط آوارگان فلسطینی در اردوگاه‌های طولکرم و نورشمس در شهر طولکرم و اقامه نماز عید در مسجد «امام علی» در شهر نابلس در کرانه باختری خبر دادند.

ساکنان اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه نیز، با وجود شرایط سخت ناشی از ویرانی و محاصره، نماز عید فطر را برگزار کردند.

نماز عید فطر در سرزمین های فلسطینی همراه با حملات و هجوم نظامیان صههیونیست
نماز عید فطر در اردوگاه النصیرات

نمازگزاران در فضایی ساده و در میان آثار تخریب، مراسم عید را برگزار کردند. این در حالی است که نوار غزه همچنان با محدودیت‌های شدید و وضعیت دشوار انسانی مواجه است.

در صحنه‌ای کم‌سابقه، برای نخستین‌بار پس از سه سال، تکبیر عید فطر در مناطق غربی خان‌یونس در جنوب نوار غزه طنین‌انداز شد و نماز عید برگزار شد.

نماز عید فطر در سرزمین های فلسطینی همراه با حملات و هجوم نظامیان صههیونیست
نماز عید در خان یونس

ساکنان این منطقه با وجود شرایط دشوار، در فضایی گسترده گرد هم آمدند و مراسم عید را اقامه کردند.

ده‌ها فلسطینی نیز نماز عید فطر را در منطقه «مواصی» در شهر رفح در جنوب نوار غزه اقامه کردند.

انتهای پیام