• جمعه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404122915384

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان خبر داد

اقامه نماز عید فطر در ۷۵ نقطه فارس/ پیام اقتدار امت را به گوش دشمنان برسانیم

اقامه نماز عید فطر در ۷۵ نقطه فارس/ پیام اقتدار امت را به گوش دشمنان برسانیم

ایسنا/فارس رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس از اقامه نماز عید فطر در ۷۵ نقطه استان که در آن نمازهای جمعه اقامه می‌شوند، خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عادل حاجی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا گفت: نماز عید فطر فردا شنبه، اول فروردین مانند سال‌های گذشته در ۷۵ نقطه استان و در تمام شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه نماز عید فطر در ساعت ۷ صبح اقامه خواهد شد، افزود: در شیراز این نماز با محوریت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) به امامت آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز اقامه می‌شود.

حاجی‌پور در ادامه سخنان خود با اشاره به تجاوز جنایتکاران آمریکایی ـ صهیونی به کشورمان در سال جاری اشاره کرد و افزود: نماز عید فطر امسال در شرایط تاریخی کنونی، پیام بسیار مهمی را برای دشمن دارد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس ادامه داد: حضور مردم در این ۲۰ روز جنگ تحمیلی، حضور حماسی و بی‌نظیری بوده است و قطعا هم فردا اجتماع بزرگ دینی مردم در پایان ماه مبارک رمضان و در روز عید سعید فطر پیام مهم اقتدار امت اسلامی را به گوش دشمن می‌رساند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: مانند روزهای گذشته و اجتماعات باشکوهی که مردم در سنگر مساجد، نمازهای جمعه و خیابان‌ها و میادین داشته‌اند، شاهد حضور حداکثری مردم در نمازهای عید فطر در سراسر کشور و استان فارس باشیم.

انتهای پیام