۱۴۰۵-۰۱-۰۳ | ۲۳:۵۴
کشف ۴ فقره سرقت مغازه در قم

رئیس پلیس آگاهی استان خبر داد

کشف ۴ فقره سرقت مغازه در قم

قم (ایسنا) - رئیس پلیس آگاهی استان قم از کشف ۴ فقره سرقت مغازه و یک فقره سرقت منزل در قم خبر داد.

سرهنگ جعفر عباسعلی پور اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت از مغازه‌ها و یک مورد سرقت منزل در شهر قم، تیمی از کارآگاهان این پلیس تحقیقات خود را آغاز کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: در بررسی صورت گرفته مشخص شد سارقان با استفاده از یک دستگاه خودروی پژو پارس در محل مورد نظر حضور یافته و اقدام به بریدن قفل مغازه‌ها کرده و مقادیر متعددی کالا از جمله گونی‌های برنج و خشکبار را به سرقت می‌بردند.

وی تصریح کرد: کارآگاهان پس از بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته و با گسترش دامنه اقدامات پلیسی، هویت یکی از سارقان را شناسایی کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان ادامه داد: با شناسایی مخفیگاه متهم و هماهنگی با دادستان استان، عملیات دستگیری وی آغاز شد، متهم که در منزل حضور داشت، درب آکاردئونی را با قفل کتابی بسته بود که با همکاری عوامل آتش‌نشانی، درب واحد باز و سارق که در کانال کولر مخفی شده بود، دستگیر شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس در شامگاه سوم فروردین، وی گفت: در بازرسی از مخفیگاه وی، اموال مسروقه متعددی کشف و ضبط شد و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سایر اعضای این باند ادامه دارد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای