حمید بنی تمیم مدیرکل ورزش و جوانان هشتم فروردین در این دیدار ضمن تبریک اعیاد و همچنین تبریک و تسلیت مجدد شهادت امام امت و همچنین کسانی که در راه امنیت کشور و مردم به شهادت رسیدند، اظهارکرد: از مسئولین کمیته پیشکسوتان به عنوان متولی این جلسه و تلاش آنها در طوب سال برای برگزاری مراسمات مختلف قدردانی میکنم.
وی افزود: از ظرفیت تجربیات شما بزرگان در عرصه ورزش باید بیشتر استفاده شود و مسیری که ممکن است سالها طی کردن آن زمان ببرد با تجربیات و دانش شما خیلی زودتر به مقصود میرسد.
بنی تمیم در این جلسه با اشاره به اقدامات بزرگ عمرانی صورت گرفته در استان نیز گفت: در ابتدای دوره مدیریت بنده بیش از ۷۰۰ پروژه نیمه کاره، رها شده یا در حال اجرا بودند که طی چهار سال اخیر بیش از ۲۷۰ پروژه به بهرهبرداری رسیدند.
مدیرکل ورزش و جوانان در ادامه عنوان کرد: همچین سهم اعتبارات تخصیص داده شده از نفت در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۶ میلیارد تومان بود که الان این اعتبار به بالای ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است و جهش چشمگیری است و باز هم میطلبد برای مطالبات بحق مردم استان بیشتر پیگیری کنیم.
به گزارش ایسنا، در این جلسه موضوع تشکیل کارگروه پیشکوستان ورزش خوزستان با محور همکفری برای کمک به ورزش استان مطرح شد که با توجه به نظرات عنوان شده طی سال گذشته و تاکید به استمرار آن مقرر شد، در دستور کار معرفی افراد و پیگیری عملیاتی قرار گیرد.
انتهای پیام
